Het eerste badkamerontwerp

Zoals het er nu naar uitziet, wordt mijn keuken qua ontwerp en uitvoering, vrij standaard. Want van IKEA. Mijn badkamer daarentegen is een compleet ander verhaal. De afmetingen zijn niet standaard. Het vochtprobleem, iets wat ook in een nieuwe badkamer op de loer ligt, is dat ook niet.

Daarnaast heb ik nog wat dingen geroepen over de was/droogcombinatie, kastruimte, wastafel, portugese tegels, spiegelkastjes, plafondplaten, spotjes, lampen, functionaliteit,  en, last but not least, een minimalistische look en feel. Het moge duidelijk zijn. Ik wil veel, misschien wel teveel, maar weet eigenlijk niet wat ik wil. Ik benijdde Nicole dan ook niet. Zij mocht mijn, soms tegenstrijdig, geroeptoeter  in een ontwerp gaan vangen.

Van de week kwam zij het eerste ontwerp laten zien. Dat doet zij met beleid. Eerst kreeg ik wat inspiratieplaatjes te zien en kon ik ooooh-en en aaaah-en. Per foto aanwijzen wat ik mooi vind en wat niet. Na een paar voorbereidende plaatjes was het tijd voor het ontwerp. Ik was flabbergasted. De indeling voelt als precies goed, de uitstraling pure luxe. Alle ooooh’s en aaaahhhhh’s zaten in het ontwerp. Zelfs een aantal ideeën die ik vaag, tussen neus en lippen door, had benoemd maar zelf al had afgedaan als niet haalbaar, zijn er in verwerkt.

Ik heb het eerder geschreven: Nicole kan goed luisteren!

Binnenkort gaan zij en ik op pad om tegels, sanitair en meubel(s) uit te zoeken, zodat het ontwerp definitief gemaakt kan worden. Mijn badkamer gaat zo mooi worden. Ben er nu al blij mee. 

9 Comments

 1. Oh, leuk! Leuk! Leuk! Ik ben dol op dit soort projecten. Mijn badkamer is niks mis mee maar erg standaard. Leuk me zo leuk om de boel te verbouwen. Misschien… Ooit….

  Like

 2. Leuk ontwerp, fraaie tegels. Ik ben dol op verbouwingen (bij een ander). Een probate oplossing voor het vochtprobleem is zeker een must; ik hoop dat iemand hier het ei van Columbus vindt.
  Het wordt een heel nieuw appartement met alles wat op stapel staat.

  Like

  1. De tegels horen bij het inspiratiegedeelte. Maar ze zijn inderdaad heel fraai…
   Een nieuw appartement zonder te verhuizen. Wie wil dat nu niet?

   Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.