Even schrikken …

Eind vorige maand kwam de inmeter namens IKEA mijn keuken opmeten. FF checken of alles wat de verkoopster en ik bedacht hadden, wel in de ruimte past. Natuurlijk kwam tijdens deze afspraak ook de planning ter sprake. ‘Mijn voorkeur gaat uit naar de week van 27 januari,’ zei ik. Week 5 januari schreef de inmeter op het formulier.

Anderhalve week later ontving ik een mailtje van het bedrijf wat de keuken gaat plaatsen. Naast de offerte voor het meerwerk, stond daar ook de planning in. Volgens die planning wordt mijn keuken op 6 en 7 januari geplaatst. AHHHRRRGGGGHHHH!!!!!

Schrikken dus. Het hele project start pas op 6 januari en de keuken zit helemaal op het einde. Tijd om in de telefoon te klimmen.

Mijn telefoontje kwam niet eens onverwachts. ‘Tja,’ zei de medewerkster van het bedrijf, ‘Zoals de inmeter het opgeschreven heeft kon het betekenen begin van de maand, of de vijfde week van 2020. Gooi het mailtje en de planning maar weg. Ik neem contact op met de afdeling planning, en u ontvangt een nieuwe mail, met een nieuwe planning.’

Pffff….

11 Comments

  1. Zeg dat wel. Het liefst zou ik januari overslaan, of op vakantie gaan en thuiskomen in een af huis. Maar helaas. Ik ga het van het begin tot het einde meemaken.

   Like

 1. Handige schrijfwijze. En er was niemand die dacht ‘ik zal de klant eens bellen om de datum te checken’. Wel fijn, straks! 🙂

  Like

 2. Ik zag “Week 5 januari” staan en vreesde meteen het ergste. Dat kan ook komen omdat de keuken van een kennis op het verkeerde tijdstip bezorgd werd. Je moet ook altijd ogen in je rug hebben, hè?

  Like

  1. Klopt. Er was ook iets fout gegaan met de apparatuur. Er stond ineens een combi/magnetron ipv een oven. Gelukkkig is dat ook rechtgezet… (en ik heb een nieuwe datum: 27 & 28 januari…)

   Geliked door 1 persoon

 3. Op zich mooi dat het zo snel kon, maar in dit geval inderdaad niet handig.

  Like

Reacties zijn gesloten.