Blog Ontmoeting

Een paar weken geleden ontving ik een mailtje van een medeblogster met een leuk aanbod. Eerst kennismaken en aansluitend samen naar het theater. Nu was ik al een tijdje heel nieuwsgierig naar wie er achter dat Een of andere blog zit, en ik had die avond de tijd, dus ik zei ja. Door omstandigheden ging die afspraak niet door, maar nu de wens tot kennismaken uitgesproken was, stond niets ons meer in de weg.

Sproet in levende lijven…

We gokten op mooi weer, en maakte een wandelafspraak in een natuurgebied op minder dan een half uur rijden van mijn huis vandaan. Ooit, heel lang geleden was ik er wel eens geweest om te wandelen, maar het tempo lag toen zo hoog, dat ik geen tijd had om om mij heen te kijken.

Goed kijken, dan zie je de blauwe reiger staan …

Dit keer had ik wel tijd om om mij heen te kijken, al bleef mijn telefoon (camera) het grootste deel van de wandeling in mijn broekzak. Het gesprek was namelijk te leuk, te geanimeerd, om constant stil te gaan staan en te zeggen, momentje.

Ik ging bijna op deze Hazelworm staan…

Het moge duidelijk zijn. Ook deze ontmoeting pakte goed uit. Natuurlijk ga je daar beide, na elkaars blog jaren gevolgd te hebben, bij voorbaat al van uit, maar toch blijft het spannend. Zo’n ontmoeting kan ook tegenvallen, waardoor het blog van de ander ineens ook minder soepel leest. Nu dus niet. Sterker nog, toen ik net even naar haar blog ging om de link te kopiëren, las ik de eerste paar regels in haar stem… 😉

Ik heb een heerlijke middag gehad, met als bijkomend voordeel, dat ik nu ook de weg heb gevonden naar het prachtige natuurgebied Nationaal Park De Meinweg. Een soort kers op de slagroom op de appelmoes zoals je vroeg bij dat ene motel met de toekan kreeg. 😉

14 Comments

 1. Wat leuk! Ik heb er wel eens aan gedacht om een soort reünie te organiseren. We lezen allemaal in hetzelfde kringetje, valt mij wel eens op. Met steeds dezelfde mensen. Maar ja… zo’n gedoe.

  Like

  1. Dat zelfde kringetje is mij ook wel eens opgevallen… Hoewel er nog heel veel meer andere bloggers zijn, zoals ik zie wanneer ik de diverse blogrollen van bloggers die ik volg bekijk.

   Ik vind het wel een leuk idee. 😉

   Like

 2. Altijd weer leuk als bloggers elkaar in het echt ontmoeten. Ik heb ook nog nooit gelezen dat het tegenviel!

  Geliked door 1 persoon

 3. Wat leuk zo’n ontmoeting. Bloggen hoeft toch niet altijd anoniem te zijn., het kan wel degelijk tot vriendschappen leiden. Ik had dat ooit met Ria en eerder ook Staartje. Leuke mensen, gezellige contacten .

  Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.