Toet & Co: Hoezo is de glijbaan niet voor ons?

Onder toeziend oog van de Boysz wordt de aanhanger onder het balkon geparkeerd. Daarna wordt de stortsleuf neergelegd. De heren zagen het helemaal zitten. ‘Glijbaantje spelen!’ jubelt Toet en rent naar buiten. Maar helaas… de teleurstelling is groot. De glijbaan is niet voor hen.

Om het drama helemaal compleet te maken is de afwasbak/tijdmachine getroffen door vallend gesteente. Daar bleek de bak niet tegen te kunnen, en met lede ogen hebben de Boysz toe gekeken hoe de tijdmachine via de glijbaan in de aanhanger belandde. Nu zitten ze heel braaf op de vensterbank uit angst dat ook zij slachtoffer worden van rondvliegend puin.

Hoezo, de glijbaan is niet voor ons…

7 Comments

  1. ‘Ze’ hebben een nieuwe tijdmachine gekregen. Blauw. Net als de Tardis van de famous Dr Who. ‘Wie?,’ zei Rozi in eerste instantie, maar hij is weer helemaal bijgepraat door zijn vriendjes en de heren zijn nu Dr Who aan het bingwatchen.

   Geliked door 1 persoon

 1. Ocherm! Kunnen ze ook al niet vluchten, misschien tijdelijk uit logeren? Ik ken een bepaald Boy die nogal eens de neiging heeft ‘even te verdwijnen’.

  Geliked door 1 persoon

  1. Voor nu lijken ze het evenement niet te willen missen, al zit de schrik er wel een beetje in. Maar veilig van achter het glas zien hoe een kar gevuld wordt met schroot, da’s kaasjes volgens de heren.

   Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.