Keuken sneak peak en … super nieuws

Ik had net mijn telefoon in de hand om bovenstaande foto te maken toen ik werd gebeld. Een voor mij onbekend 06-nummer. Gezien alle verbouwingsperikelen nam ik op. Het bleek één van mijn gesprekspartners van afgelopen woensdag te zijn met de melding…. dat ik ben aangenomen. Details (datum in dienst, precieze aantal uren etc) heb ik nog niet…. Maar geloof mij maar wanneer ik zeg dat ik een blije kip ben.

50 Comments

 1. Tararaboemdijee! Gefeliciteerd met je nieuwe baan! Wat geweldig voor je. Ik ben zo blij voor je…Je verdient die baan, wis en waarachtig (-:

  Like

 2. Zo, jij bent goed bezig! Gefeliciteerd met de nieuwe uitdaging die je meteen kunt vieren in je nieuwe keuken! Dubbel genieten dus.

  Geliked door 1 persoon

 3. Oh wauw, wat een geweldig nieuws zeg! Van harte gefeliciteerd! Ik vind het superfijn voor je!

  Geliked door 1 persoon

  1. Ik ben het in beide gevallen met je eens. En de keuken is niet alleen mooi, maar oogt ook enorm groot of beter royaal. Ik ben blij dat ik naar Vriendin heb geluisterd en voor mijn eerste keus ben gegaan, en niet voor de veilige keuze (iets wits) ..

   Geliked door 1 persoon

 4. Ha Rianne,
  het is je van harte gegund lady! Proficiat en geniet ervan!
  Hartelijke groet,
  Theo

  Ps
  Ja ik volg je wel

  Like

 5. Hey, dat is echt supernieuws! Wat fijn voor je, en ook voor hen!!
  Gefeliciteerd, en veel succes, ben reuze benieuwd

  Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.