Warm bad en afscheid

Aansluitend aan het arbeidsvoorwaardengesprek schreef ik een blog over mijn nieuwe baan, paste mijn LinkedIn profiel aan, en schreef een berichtje om mijn nieuwe status wereldkundig te maken.

Mijn LinkedIn berichtje

De reacties waren overweldigend. Buiten hele fijne reacties van oud-collegae en vrienden, reageerde ook een aantal toekomstige collegae, waaronder zij die vanaf 1 maart mijn directe collega is, op mijn bericht. Sommige met een druk op de interessant knop, maar vele door het schrijven van woorden van welkom. Het voelt als een warm bad. Het maakt blij. Over een paar dagen ben ik weer onderdeel van.

Maar vrijdag eerst afscheid nemen van mijn mede werkzoekenden tijdens de Walk & Talk in de bibliotheek van Venlo. Samen met de deelnemers aan de Ontmoetingsochtend voor werkzoekenden Peel en Maas een dik jaar lang mijn steun en toeverlaat tijdens mijn zoektocht naar werk. Dan is dat hoofdstuk netjes afgesloten.

7 Comments

    1. Daarom ben ik niet over één nacht ijs gegaan. Ik ken voldoende mensen bij deze organisatie om een redelijk beeld van de organisatie te hebben…
      En het is een droom om te denken dat je met iedereen goed kunt opschieten. Die droom heb ik al heel lang geleden los gelaten. Scheelt enorm veel frustratie.

      Like

Reacties zijn gesloten.