Venlo is net een dorp

Ik heb weinig tot geen problemen met regen, zeker niet wanneer ik op weg naar huis ben. Maar na vijf van de negen dagen met een nat pak thuis te zijn gekomen, had ik er even genoeg van. Vooral omdat ik, net als vorige week donderdag, om zeven uur ‘s-avonds nog een afspraak heb staan en als het water uit mijn kleren loopt wil ik mijn pyjama aandoen en gaan bank hangen.

Dus besloot ik gisterenavond om vandaag met de auto te gaan, om zo het risico op zeiknat thuiskomen te beperken. Zo gedacht, zo gedaan. Ik zat nog maar net op het werk toen ik een appje van Vriendin kreeg. Met de auto vandaag? Hoewel ik vind dat ik een goede reden voor mijn autogebruik heb, voelde ik mij toch een beetje betrapt en dacht, Venlo is net een dorp.

En weet je wat het ergste is? Ten eerste mistte ik vanmorgen het fietsmoment, en tegen de tijd dat ik naar huis ging was het zonnig weer met prachtige luchten.

Ik klamp mij vast aan de gedachten dat was ik met de fiets gegaan, Venlo en omgeving nu onder een regenbui gebukt ging. Tenslotte regende het gisteren ook op een moment dat het volgens de weerapp droog zou zijn. 😉 De weergoden doen het gewoon om mij te pesten.

16 Comments

 1. Haha! Dat heb ik ook vaak. Als jij nou voortaan de auto pakt, kan ik met de fiets. 🙂

  Like

 2. Haha! Ik woon in een echt dorp en daar heb ik het probleem dat er mensen zijn die mij kennen – en van alles over me weten – terwijl ik géén idee heb met wie ik het genoegen heb…

  Like

  1. Heb ik ooit meegemaakt toen ik nog in Sevenum woonde. Heel bijzonder, al die kennis die mensen over jou en je gezin verzamelen terwijl je hen niet kent…

   Like

 3. Haha, zo’n appje krijgen en je dan schuldig voelen… 😬 Maar het went snel hè, zelfs fietsen in prut weer… Een volgende keer laat jij dus vast de auto gewoon staan 😉

  Like

Reacties zijn gesloten.