Renovatie: een maandje uitstel

Er moet nog één klein dingetje gebeuren voordat de renovatie volledig is afgerond. Ja, de badkamer en keuken zijn klaar, maar de TV staat nog steeds op de oude TV kast, en het nieuwe kastje staat ernaast. Nog in de dozen. Iets met geen ruimte in de schuur om, in afwachting van de ophaaldienst van de gemeente, de oude kast neer te zetten. Hoewel, ik lieg. Die ruimte is er wel, maar dan kan mijn fiets de schuur niet meer uit. Niet dat dat momenteel hoeft, maar dat is een ander verhaal.

Van de week zei ik tegen Zoon, ‘Donderdag moet de kast naar beneden en aan de straat gezet, net als de spullen die al in de schuur staan.’ Zoon keek bedenkelijk. Niet vanwege het sjouwen, maar omdat hij twijfelt of het grofvuil nu wel opgehaald wordt. Goed punt. Ik waagde er een Facebook berichtje richting de gemeente aan. Dat was gisterenavond. Vanmorgen zag ik het geruststellende antwoord, Het grof vuil wordt vrijdag gewoon volgens planning opgehaald.

Fijn, dacht ik en reageerde met de vraag, Zou het een maand verzet kunnen worden? Wij zijn nu beide ziek. Een uurtje later was het geregeld. Wat betekent dat jullie nog een maandje op de laatste renovatie aflevering, die met alle voor en na foto’s, moeten wachten. Het is niet anders.

5 Comments

Reacties zijn gesloten.