Cadeautje

Poetsen is niet mijn hobby, maar ja, in een vuil huis wonen vind ik ook niets. Met frisse tegenzin ging ik maandag aan de slag. Als eerste was de badkamer aan de beurt. Leeghalen, stofzuigen en toen met een emmer sop, een poetsdoek en een dweil aan de slag.

Terwijl ik de afvoergoot schoonmaak hoor ik hoe Zoon met de stofzuiger aan de slag gaat. In eerste instantie trekt hij de stofzuiger door zijn kamer, maar even later neemt hij ook de hal en de huiskamer (inclusief keuken) onder handen. Dat scheelt mij aardig wat werk. Jippie! De stofzuiger liep voor de verbouwing al op haar laatste benen, en sinds de verbouwing is het helemaal naadje pet.

‘Wilde jij niet een andere stofzuiger kopen?’ vraagt Zoon een uurtje later. Ja, dat wil ik, maar het is er nog niet van gekomen. ‘Eerst op onderzoek uit,’ mompel ik. Zoon opent de site van een media gigant en begint te zoeken. Ik heb nog een klein beetje inspraak inzake de criteria. Snoerloos, zakloos en liefst met ingebouwde kruimeldief.

Met een geduld wat ik echt niet kan opbrengen wanneer het stofzuigers betreft vergelijkt Zoon stofzuigers.Leest reviews. Bekijkt filmpjes. Uiteindelijk heeft hij de keuze beperkt tot twee en benoemt de voor- en nadelen. Ik kies en wil mijn laptop pakken om het ding te bestellen. Te laat. Zoon drukt op bestellen en betaald. ‘Woensdag wordt-ie geleverd. Nog gefeliciteerd met je verjaardag, de verjaardag daarvoor, en de verjaardag daarvoor. Oh, en alvast een fijne Moederdag!

En daar was ik al blij dat het hele huis gezogen was šŸ˜‰

12 Comments

    1. Yup… en hij ook. Wat dat betreft heeft hij goed naar vaders kant van de familie geluisterd. Geef altijd cadeautjes waar je zelf ook wat aan hebt. Ik weet wie er van het weekend het interieur van zijn auto met de draadloze kruimeldief te lijf gaat… ..

      Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.