Rondedansje

Eigenlijk wilde ik vandaag een blog schrijven over mijn gebrek aan vertrouwen in de mogelijkheden binnen de wetenschap. Dat ik best wel denk dat wetenschappers heel knap zijn, dat er heel veel mogelijk is, maar dat ik niet geloof dat het mogelijk is dat er ooit een park a lá Jurasic komt.

Toen pakte ik de kip voor vanavond uit de koelkast. Buiten dat die meurde alsof de laatste douchebeurt een week of vier geleden plaats heeft gevonden, meende ik ook leven te zien. Nee, geen vieze kruipbeestjes maar het plaatje van de hele kip zoals zij bij leven was. Het lijkt erop dat je geen wetenschapper hoeft te zijn om oud DNA tot leven te wekken. 😉

Maar goed. Dat is geen reden om in het rondte te dansen. Wat wel een reden is om te dansen: Aangezien ik in de maanden maart en april in staat ben gebleken om meer dan 87,5% van mijn uitkering te verdienen, heeft het UWV mijn verzoek tot afscheid nemen van de WW ingewilligd. Met dien verstande dat mocht ik na september 2020 weer werkloos worden, ik mij gewoon weer mag melden.

Oh, en binnen nu en twee weken wordt mijn vakantiegeld overgemaakt. Dat is dan mooi drie dagen eerder dan ik het normaal had gekregen.

Ik ben officieel niet langer werkzoekend. Yeasssss!!!!

10 Comments

  1. Dat hebben ze eerder ingehouden op de uitkering … dus eigenlijk is dat een bonus uit eigen beurs.
   Maar wel lekker…

   Like

  1. Dank je. Het feit dat mijn proeftijd er al een tijdje opzit was het echte moment… Maar het wegvallen van de verplichtingen (nog maar een per maand, maar toch) richting het UWV… Jippie.

   Geliked door 1 persoon

 1. Wauw! Dat is toch echt wel een vreugdedansje waard. Het beeld van je tot leven gekomen genekte kip probeer ik heeeeeel erg te negeren 🤢🤣

  Like

Reacties zijn gesloten.