Het was zo’n dag…

De ene dag is de andere niet. Sommige dagen hakken er wat meer in dan andere dagen. Gisteren was zo’n dag. Tegen dat het twee uur was, was ik toe aan een Get out of monday free-kaart. Maar die bestaat niet.

Mijn testmaatje laat even op zich wachten en ik denk, ik stuur hem wel een appje. Ik open de contactpersonen app op mijn zakelijke telefoon en zie heel veel bekende namen staan. Slechts één daarvan is een collega. Ik kijk even goed en zie dat ik contactpersonen onder mijn persoonlijk profiel per ongeluk heb geopend. Ik ga naar mijn werkprofiel, open de contactpersonen app en stuur een what’s berichtje naar de betreffende collega.

In afwachting van zijn antwoord/komst kijk ik ik nog eens naar de contactpersonen onder mijn persoonlijk profiel. Bij mijn weten heb ik na het downloaden van what’s app de synchronisatie met mijn google account uitgezet. Ik hoef mijn privé mail niet te lezen op mijn werktelefoon. Ik kies voor selecteer alles en klik op wissen. Braaf doet de app wat ik vraag, en poef, mijn contactpersonenlijst is leeg.

Terwijl ik denk mooi dringt het tot mij door dat dit een behoorlijk digi-b tot en met zetjes actie van mij was. Ik controleer mijn privé toestel en ook daar zijn alle contactpersonen verdwenen.

Enfin… Dankzij what’s app heb ik alle belangrijkecontactpersonen op één na, terug weten te halen als contactpersoon. Ik mis alleen H.S. te G. Denk ik. Time will tell.

9 Comments

  1. Ik heb vandaag een van de systeembeheerders op weten te vrolijken door mijn debacle te vertellen. Geen betere spot dan zelfspot.

   Like

 1. oh, ok. ik ben op vakantie, lees tot nu alleen de titel van je blogs 😉

  maar ik heb je via fb chat (die ik ook nooit op mijn telefoon gebruik) toch maar even mijn nummer en e-mail doorgestuurd. Hopelijk helpt dat, voor deze keer dan nog……..

  Like

  1. Fijne vakantie jongeman…en bedankt voor de snelle actie. Mijn lijstje is weer compleet (nadat ik jou, Tantetje zonder mobiel en de huisarts toegevoegd had…)

   Geliked door 1 persoon

 2. Oh…dat zij mij kunnen overkomen. Ware het niet dat ik alleen privé-nummers heb. Blijf ik van zo’n fout verschoond. Uiteraard blijven er genoeg andere over (-:
  Recht je rug en voor je het weet is het VRIJdag.

  Like

  1. De mensen waar ik het laatste half jaar contact mee heb gehad heb ik terug gevonden. De rest… ‘houdoe en bedankt’. Ik wilde de lijst toch al eens gaan opschonen.. 😉

   Like

Reacties zijn gesloten.