Even onaardig

Ik deed de boodschappen. Hield rekening met mensen van rechts en van links. Wachtte netjes op mijn beurt toen aan de ene kant iemand geen keuze tussen de koekjes kon maken en aan de andere kant iemand een schap aan het poetsen was. Volgde braaf de looproute ook al was die vandaag niet logisch. Maar hé, vakantie, alle tijd en niemand wordt blij van alle regels al pogen we ons er zo goed mogelijk aan te houden.

Ik reken af en verlaat het deel winkel wat grootgrutter heet. Snel doorsteken naar de baan waar een pijl naar buiten wijst kan niet. De baan wordt geblokkeerd door drie oude ouderen. Gelukkig komt er op dat moment niemand de winkel in, dus ik loop even tegen afwezige stroom in naar het punt waarop de pijlen weer kan gaan volgen.

Het groepje ouderen lost op. Een van de heren ziet mij lopen en zegt luidt, Je mag daar niet lopen. Je moet de pijlen volgen. Ik overweeg net te doen of ik gek ben, maar één van de dames Me of Myself neemt het over en bits terug Dat kon net niet. Er stond daar een kudde risicogroep te dicht bij elkaar de doorgang te blokkeren.

Daar had het chagrijn niet van terug. Met een rood hoofd imiteerde hij een goudvis op vakantie buiten de kom.

Meestal ben ik een mak schaap. maar soms wil ik best wat karma punten weggooien.

15 Comments

  1. Mensen schrijven ook alles goed op hun eigen blog. Had wel enig fotografisch bewijs willen zien. 😉

    Like

    1. Ik denk dat de beste man dan als dolle stier op een rode lap gereageerd had. Maar de volgende keer vraag ik aansluitend of ik even een foto mag maken als bewijsmateriaal..

      Like

Reacties zijn gesloten.