Het plan was…

Het plan was om na de planten op het balkon water te hebben gegeven, en die ene rode tomaat te hebben geplukt, met een kopje koffie plaats te nemen aan de kopse kant van het balkon om zo de eerste zonnestralen die mijn balkon raken op te vangen.

Maar ja…

Het regent!

Geen verfrissende bui maar een zwoele regenbui van lauw warm water… Een bui die in de tropen niet zou misstaan.

Dus drink ik mijn eerste kop koffie gezeten op de bank. Luisterend naar het tikken van de regen op meubilair, planten en vloer. Mijzelf ondertussen afvragend wie het licht uit heeft gedaan.

Maar gelukkig hoef ik vandaag niet met de gieter te sjouwen. šŸ˜‰

5 Comments

    1. Breek me de bek niet open. Het balkon is droog maar de luchtvochtigheid is dusdanig dat ik zou kunnen zwemmen.

      Like

  1. Ik weet precies wat je bedoelt. Ik ging vanochtend hardlopen en het regende, maar het was net alsof er een warme fƶhn aan stond. Dus ik vond de regen geen enkel punt en heb me lekker nat laten regenen.

    Like

Reacties zijn gesloten.