Te zot voor woorden..

Ben jij dinsdag thuis? vroeg Zoon. Dan laat ik dan wat pakketjes bezorgen. Ik was thuis en waarom zou ik voor Zoon geen pakketjes aannemen wanneer ik zo af en toe postkantoor voor het hele portiek ben.

Net voor hij naar zijn werk ging wist hij te vertellen dat de pakketjes tussen 19:00 en 21:00 uur bezorgd zouden worden. Nijente problemas. In het donker ga ik niet aan de wandel.

Om de een of andere reden dacht ik dat de pakketjes door DhaL bezorgd zouden worden. Waarom? Beats me. Ik dacht het gewoon. Ergens rond acht uur hoorde ik een bekende bus stoppen. Ik keek door het raam naar buiten en zag dat mijn oren het goed hadden gehoord. De meneer van PostEnEl haalde net een aantal pakketjes uit de bus.

Vijf minuten later lagen de pakketjes op tafel en realiseerde ik mij dat het eigenlijk te zot voor woorden is dat ik, terwijl ik moeite heb om de diverse meldingsgeluiden van mijn telefoons uit elkaar te houden, wel het geluid van de bus van PostEnEl herken.

2 Comments

Reacties zijn gesloten.