Vier uur cup-a-

Sommige dagen lopen niet zoals gepland. Zo ook mijn eerste werkdag na mijn vakantie. Er vielen uitspraken uit waardoor ik iets meer tijd had de mail en de calls te lezen. Acties uit te zetten.

Ondanks iets meer tijd schoot de pauze er toch bij in. Tussen twee mailtjes door at ik snel een boterham. Mijn plan om tussen de middag te gaan wandelen verdween in de prullenbak.

Halverwege de middag zit ik ineens in een team meeting met een collega. Bellen is nu eenmaal makkelijker dan typen. Via probleempje A belande we bij B en hadden zomaar een oplossing voor C en bedacht ik dat dit vroeg om een wandeling.

De klok zei 15:58 uur. Niet echt het moment om een lunchwandeling te maken. ‘Waarom niet?’ vroeg collega. Ik mompelde iets over bijna einde werktijd en zo. Hij zag het probleem niet. ‘Pauze is pauze.’ Dat is natuurlijk ook zo.

Ik keek nog eens naar buiten. Het begon al vaag te schemeren en ik trok de stoute, maar vooral modderige schoen aan en ging aan de wandel. Een cup-a-soup momentje, maar dan anders. Beter volgens mij. Vooral toen ik de dames tegen het lijf liep.

Jah, het is weer die tijd van het jaar.

5 Comments

 1. Groot gelijk dat je aan de wandel bent gegaan. Altijd lekker. Bovendien krijg ik altijd de meest geniale ideeën tijdens mijn onder-werktijd-wandelingen.

  Like

  1. Collega zei, ga nu maar. Die geest van jou staat toch niet stil en dat klopt, de beste ideeën krijg ik tijdens het staren naar schapen.

   Like

 2. Leuk die schapen, Jan kwam laatst met zijn fiets ook midden in zo’n kudde terecht.
  Mijn dag loopt ook nooit zoals ik in mijn hoofd heb. Ik denk dat ik dat plannen maar eens moet afleren…

  Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.