Oeps :-/

Ik ben de eerste om toe te geven dat ik mijn momenten heb. Dat ik iets doe waarvan ik na 3 seconden denk, Oeps, dat was niet handig. Zoals vandaag. Ik kreeg een appje van een vriendin. Ik stop met Ommetje en heb de app verwijderd, schreef zij onder andere. Ik keek in de app en zag haar nog gewoon staan en dat schreef ik haar ook. Dus zij zet de app terug, maar helaas, er was voor haar geen team meer om te verlaten.

Misschien als ik mijn telefoon even uit en aanzet, dacht ik als bijna professioneel ICT-er. Het mocht niet baten. Dan maar even de app verwijderen, dacht ik als volleerd digi-zetje. Op het moment dat ik op verwijderen druk denk ik, is dit slim? Nou ja, gebeurd is gebeurd. De app was verwijderd, ik zette nogmaals de telefoon uit en weer aan, en her-installeerde de app. So far so good.

Ik vulde mijn email adres in, en stuitte op een probleem. Wachtwoord. Wat was het wachtwoord ook al weer? Natuurlijk had ik het nergens opgeschreven. Ik groef in mijn geheugen en deed een aantal pogingen, maar helaas, pindakaas. Het leverde niets op. Dus klikte ik op de knop, wachtwoord vergeten.

Dit email adres bestaat niet, vertelde de app mij.

Ik heb sinds kort een microsoft account en heb al op een aantal plaatsen het nieuwe email adres doorgevoerd. Wellicht bij Ommetje ook. Ik deed een poging, maar nee, Dit email adres bestaat niet. Ook de andere twee adressen die ik nog (vaag) in gebruik heb, leverde hetzelfde antwoord op.

Er zaten maar twee dingen op. Ik stuurde een mail naar info@Ommetje om te pogen mijn oude account te herstellen, maakte voor nu een nieuw account aan, en werd weer lid van beide teams.

En wat denk je: In beide teams sta ik nog gewoon in de ranglijst, net als vriendin in dat ene team. Terwijl ik weet dat ik wel eens een team verlaten heb, en ook wel eens iemand uit een van de teams heb zien verdwijnen. Dat deed ik via teambeheer, door op het kruisje achter het team te klikken. Doe je dat niet is wellicht het verwijderen van je account nog een optie. Maar daarvoor moet je wel in kunnen loggen in de app.

Nou ja, misschien wordt mijn oude account door de Hersenstichting in ere hersteld. Zo niet, kan ik pogen mijzelf voorbij te streven. Elk nadeel hep s’n voordeel. BTW. Wil je tot team Changing Lanes toetreden, de code is BCAH3. Wil je met het werkteam meewandelen, stuur mij dan even een appje op mijn zakelijk nummer. Dan app ik je de code.

4 Comments

  1. Oh yes!! Ik heb nog een kans om je voor te blijven 🤣
    Ik wandel heel veel op de loopband maar dat telt niet als “ommetje” 😑

    Like

Reacties zijn gesloten.