Zo jammer ;-)

Een van de laatste verbouwingsacties was er eentje van mijn kant. Ik smeerde een nieuwe laag grijsgroene latex op de voorheen lavendelblauwe muur. Driekwart dag en anderhalf literblik muurverf verder, zat de eerste laag erop en vond ik het wel gescheten.

Eenmaal opgedroogd oogde de muur toch nog meer blauw dan grijsgroen. Ik snapte er niets van, maar gaf de schuld aan de lichtinval. Toen plaatste ik mijn thuiswerkplek tegen die muur en bij het kunstlicht wat ik ‘s-morgens nodig heb om de laptop te zien zag ik wat ik al die tijd heb proberen te ontkennen. Het laagje grijsgroene muurverf was niet overal even dekkend.

Ik nam mij voor tijdens de kerstvakantie nog een liter van dat spul te halen, en de muur nogmaals te sausen.

Zucht…

Zo jammer….

Nu zijn ook de bouwmarkten dicht….

Ja ik weet het. Bestellen en afhalen is mogelijk. Maar buiten klus-lui ben ik ook motorisch gestoord en ik wil niet het risico lopen tijdens het sausen van het opstapje te vallen. Iets met ziekenhuizen waar het personeel het al druk genoeg heeft.

Had ik al zo jammer gezegd? Schijnheilig van mij hé!

Disclaimer: Mijn hart huilt voor alle ondernemers die voor de tweede keer dit jaar hun levenswerk in rook zien opgaan. Helaas kan ik daar weinig aan veranderen vandaar dat ik poog de moed en de humor er in te houden.

9 Comments

 1. Ja, het is echt rot. Ik baal er ook zo van! Nou heb ik bijna vakantie en nou kan ik niet gaan winkelen.
  PS: mooie kleur! Gewoon ‘levend grijs-groen’ noemen en niks meer aan doen.

  Like

 2. Oh ja – vanwege ál onze klusplannen in de kerstvakantie is het maar goed dat alle doehetzelfzaken gesloten zijn…. Iets met coronabrandhaarden in de rij voor de kassa, enzo…. Jammer hè, nou moeten we ons toch onledig houden met lezen, films kijken, wandelen, en andere vervelende dingen…

  Like

  1. Maak je maar geen zorgen. Ik ben dit blog niet voor niets zo geëindigd: Had ik al zo jammer gezegd? Schijnheilig van mij hé!

   Like

Reacties zijn gesloten.