Bella raast over het land…

Bella raast over het land, en ik geniet van het geluid van de wind die om mijn huis danst en de takken van de berkenboom aan de overkant van de straat laat wiebelen en swingen. Mijn oren zijn blij met Bella, dus ben ik blij met Bella.

Mijn oren? Yup, mijn oren. Ik ben mijn vakantie begonnen met oor gedoe. Mijn eigen schuld. Ik maakte donderdag een ommetje en op het moment dat ik de binnenplaats opliep zeiden mijn oren, een muts zou wel fijn zijn. Ik had geen zin de trap weer op te gaan (mijn benen en neus vonden het ook frisjes) en negeerde het gezeur.

De wind die waaide kon niet tippen aan Bella, maar koud was zij wel. Het pad was modderig, glad en glibberig en hield uiteindelijk op met bestaan. Ik dacht nog om de waterplas heen te kunnen lopen, maar een waterval maakte dat ik op mijn schreden terugkeerde.

Er lag nog één pad voor mij open. En pad wat leidde naar een T-splitsing met links de trap naar de dijk en rechts nog meer geglibber en geglij. Mijn oren haalde opgelucht adem, en ik liep naar rechts. Want ja. Eigenwijs.

Eerste kerstdag had ik oorpijn. Tweede kerstdag ook. Nu is de pijn verdwenen maar de herinnering maakt dat de wens om persoonlijk met Bella kennis te maken nihil is. Ik blijf binnen in mijn warme huis en maak er een luie zondag van.

Fijne zondag allemaal.

12 Comments

  1. Veel slapen, weinig buitenlucht en dus wind, en zo af en toe een pijnstiller doen wonderen. Oh.. En een muts dragen als ik toch even naar buiten moet.

   Like

 1. Wat een muts ben je ook… 🙄 Maar fijn dat de pijn weg is. Hier ook een heerlijk luie zondag (nou ja, ik heb mezelf 12 luie dagen gegund 😉 ) mét storm. Maar dat zijn we hier wel gewend…

  Like

 2. Hier is de wind weg, maar gisteravond en vannacht ging het goed tekeer.
  Gelukkig is je oorpijn alweer aan het verdwijnen. Oorpijn is echt niet fijn 😦

  Geliked door 1 persoon

 3. Ik lig op de bank met een rillend lijf. Denk dat het fietsjes teveel voor mijn body was, Meizz uitlaten in de wind.
  Dochterlief komt haar zo oppikken en boodschapjes droppen en ik blijf op de bank in de warmte en hopen dat het snel beter gaat.. Woensdag is de startdag van de trial Alzheimermedicijn, die wil ik niet missen…

  Geliked door 1 persoon

  1. Ik duim dat je snel opknapt. Ik gun je de trial zo enorm. Ik duim dat het spul werkt (en jij niet in een placebogroep zit) ❤

   Like

 4. Dat had je weer mooi voor elkaar. Had nou toch maar je muts gehaald. Fijn dat de pijn in elk geval over is. Hier deed Bella vannacht en vanmorgen enorm haar best. Heerlijk! Nu lijkt het wat rustiger te worden.

  Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.