Toet&Co: Afblijven!

Het is niet dat ik het niet gezellig vind, zo’n boompje met lichtjes in de kamer. Maar zo op de rand van Oud naar Nieuw had ik bedacht de vaas met (kunst)bloemen terug op het tafeltje te zetten en het boompje elders in huis te laten overwinteren.

De Boysz dachten er heel anders over en gooide al hun fluff en stuff in de strijd. ‘Afblijven!’ riepen zij in koor. ‘Kom aan boompje en je komt aan ons!’ Jullie begrijpen het; gezelligheid troef in huize Rianne.

Ps. Denken jullie dat dit het juiste moment is om de Boys te vertellen dat de regering een vuurwerkverbod heeft ingesteld en dat zij dus gewoon om acht uur naar bed kunnen? Offffeee is dat niet handig zo aan het einde van 2020?

Enfin, wij (kleine letter w dus ik heb het niet over het koninklijke trio Me, Myself & I maar Me & the Boysz) wensen iedereen die hier leest veel succes met het afsluiten van het bizarre en bijzondere jaar wat 2020 bleek te zijn. Onthoud de mooie dingen, geef alles wat een plekje mag krijgen een plekje en laat de rest gaan.

Tot ziens in 2021!

8 Comments

  1. Er was vuurwerk genoeg hier. Daar hadden de Boyszz echt niet doorheen geslapen. Hoewel%. Spike lukte het wel. Voor jou, jezelf en jij, zoonlief en je furry friends de allerbeste wensen voor 2021.

    Like

  2. Ik stel voor dat je de meest geweldige vuurwerkshow op je laptop opzoekt zodat de boyz zich daar aan kunnen vergapen. Als pleister op de wonde. En dat ksn ook.om 8 uur 😉

    Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.