Dahag, goed voornemen

Ik had dus ineens een flinke stijve nek. Om verder leed te voorkomen, maak ik net voor ik ga slapen het raam op mijn slaapkamer dicht, met als gevolg dat ik elke ochtend met een forse hoofdpijn opsta.

Zo ook vandaag. Buiten de hoofdpijn was ik ook nog wat snotterig, en rond half negen dacht ik dat de verwarmingsketel kapot was, en door stookte. Zo warm was het in huis. Een blik op de thermostaat vertelde mij dat er niets mis is met de ketel. Een blik op de thermometer vertelde mij dat het euvel geheel aan mijn kant ligt.

Om 11 uur vanmorgen ben ik naar de teststraat geweest. Conform de laatste complottheorieën heb ik nu een chip ingeplant gekregen, en kan de overheid mij gaan inzetten als 5G hotspot. Vanavond of morgen hoop ik van de GGD te horen dat ik nog steeds een negatief zonnetje in huis ben.

Ondertussen ben ik nog snotteriger dan vanmorgen, ging aan het eind van de dag mijn stem fietsen, en gaat de voorkeur van mijn hoofd uit naar een zittend beroep. Wat het goede voornemen betreft: jullie snappen vast wel dat ik vandaag geen ommetje heb gemaakt. 😉

Oh, en Zoon is aan het koken, en aan mijn reukvermogen mankeert nog niets. Het ruikt heerlijk.

Edit 9-1-2021: Ik ben inderdaad een negatief zonnetje in huis. Geen corona maar gewoon ouderwets fors verkouden.

21 Comments

  1. En er dan ook nog zo verstandig mee omgaat. Normaal was ik gewoon naar buiten gegaan maar ja, ik heb dan wel geen c maar wil ook niemand aansteken die zich dan ook weer moet laten testen.
   Nou ja, uitzieken heeft ook wel wat.

   Like

 1. Beterschap, je hebt het flink te pakken… Er is nog steeds helemaal niets mis met je gevoel voor humor, gefeliciteerd (en ook met je negatieve uitslag, natuurlijk!!!!)

  Geliked door 1 persoon

 2. Snotverdorie… da’s pech! Maar fijn dat je je vrijwillig als testkonijn hebt aangemeld… :p Beterschap, en als aan je smaakvermogen ook nog niks mankeerde, dan heb je geen C**

  Like

  1. Helaas is dat laatste geen 100% waarheid. Een deel van de positief geteste mensen hebben geen last van geur- of smaakverlies.

   Maar net als de vorige keer ga ik uit van een negatieve test want in tegenstelling tot wat sommige mensen beweren zijn de verkoudheid en de griep (of een oorontsteking) nog lang niet uitgeroeid.

   Geliked door 1 persoon

     1. Dat zei ik toch…. nee, serieus: fijn dat er alvast 1 ding is geëlimineerd. Ik hoop dat je je inmiddels wat beter voelt!

      Like

  1. Jazeker bestaan die nog. Dat was de vorige keer (augustus) ook het geval.
   Maar tot ik dat weet houd ik mij wel aan de regels. Dus niet naar buiten.

   Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.