Geintje ;-)

Mijn corona-test herkansing heeft niet tot een positief resultaat geleid. Daar ben ik enorm blij mee, want als het klopt dat ik nu nog bezig ben met het trotseren van de restklachten van een infectie in maart, dan zit ik niet op een nieuwe besmetting te wachten. Een nog slechtere weerstand en je kunt mij opdweilen.

Nee. Ik heb gewoon last van een verkoudheidsvirus wat met een beetje aanmoedigen vast wel over zijn verlatingsangst heen komt. Hoop ik. Het snotteren is gelukkig aan het minderen. Zoals altijd wanneer het niet echt uitkomt, heeft zich een puistje ontwikkeld in mijn neus. Geen ideale plek wanneer je met enige regelmatig je neus moet snuiten.

Om het te vieren hebben we vandaag pizza besteld. Doe die Mexicaanse maar, zei ik tegen Zoon. Voor de verandering deed de pizza de term hot & spicy eer aan. Mijn neus ging lopen en mijn smaakvermogen rende er achter aan. Tja, zei Zoon, verlies van smaak- en reukvermogen. Dat wordt nog een keer testen.

Sommige geintjes zijn zowel leuk als niet leuk. Maar als het aan mij ligt, zien ze mij voorlopig niet meer in de teststraat.

Fijn weekend allemaal ❤

12 Comments

  1. Gefeliciteerd. Heel goed, heet eten ledigt het gemoed. Nu lekker onderuit met een warme grog ❤

    Like

  2. Gelukkig dat je geen corona hebt. Er heerst ook verkoudheid, mijn zoon moest zich daarom van de week ook laten testen en ook hij was negatief.
    Beterschap!

    Like

Reacties zijn gesloten.