Een goede nachtrust

Ik gooi even een open deur in. Een goede nachtrust doet wonderen. Vannacht had ik zo’n goede nachtrust. Om tien uur lag ik al te snurken, tegen achten werd ik wakker. Een leuke inhaalslag, al schijnt dat voor slaap niet zo te werken. Ik vind van wel, dus is het zo.

Ik gebruikte de herwonnen energie om naar de stad te wandelen en de kleding die mij niet paste bij de winkel af te geven en een tasje met kleding voor Vriendin, en een nieuw tasje met een jurk voor mijzelf, mee terug te nemen. Allemaal zonder contact en super corona veilig. Mensen worden inventief.

Op de terugweg wandelde ik mijn huis voorbij, om eerst een foto van #deboom te maken. Want ja, wanneer je jezelf een ‘Instagram uitdaging’ oplegt, (30 dagen een foto van #deboom plaatsen) dan weet je waar je elke dagen sowieso even naar toe mag lopen. Omdat de boom vandaag niet wilde lachen (waar ik mij wel iets bij voor kan stellen wanneer je al een week tot aan je oksels in het water staat) heb ik mijzelf de hoofdrol gegeven. Tenslotte doe ik al het ‘zware’ werk.

Eenmaal thuis begon ik alvast aan de Zweedse balletjes voor bij de patat. De staan nu te sudderen in de slowcooker. Mocht het net zo lekker zijn als ik nu hoop, deel ik de link naar het recept hier wel.

En verder… doe ik he-le-maal niets. Want een goede nachtrust kan dan wel wonderen doen, het is geen wondermiddel en grenzen mogen dan wel opgezocht worden, er telkens overheen gaan, is nieh handig nieh. Hoewel, helemaal niets klopt niet. Ik heb een categorie aan mijn budget toegevoegd genaamd ‘elektrische fiets’ en een aantekening gemaakt om volgende week even naar de voorwaarden van het fietsplan te kijken. Inderdaad… Ik heb een knop omgezet en hoewel het idee nu nog vreemd voelt, geeft even sparen genoeg tijd om te wennen.

11 Comments

  1. Mag ik je adviseren om gefrituurde aardappelstaafjes gewoon friet te noemen? Anders weet ik niet of je in Limburg mag blijven wonen 😂

    Like

Reacties zijn gesloten.