Bestelling geplaatst

Tussen schrijven en publiceren van Zweeds karma zat een paar weken. Weken waarin ik niet met mijn balkon bezig was. Anders dan dat k hoopte dat de planten niet alsnog kapot zouden vriezen. Het blog verscheen, ik las jullie reacties en ik vertelde tegen Zoon over de onmogelijkheid van iets bestellen bij IKEA, tenzij je het zelf op ging halen.

‘Onder mijn auto zit een trekhaak’, zei hij. ‘Dus jij wilt het wel gaan ophalen?’ vroeg ik. Niet helemaal. Volgens hem konden we wel samen gaan en dan even een stop maken bij de MacDrive in Veldhoven. Daar verkopen ze glutenvrije hamburgers.

Met een dubbel uitje in het vooruitzicht, en een zon die pijnlijk fel naar binnen schijnt zodat het uitblijven van ramen lap vibes van mijn kant enorm opvalt, bezocht ik de website. Ik gooide het bankje, solar verlichting, afdekhoes en 6 pootjes voor de TV-kast in het winkelwagentje en ging over tot bestellen. Helaas. Het bankje was online niet meer te bestellen. Dan maar zelf ophalen. Wederom helaas. Ook in Eindhoven en Heerlen is het niet meer op voorraad.

Ik gooide ‘het’ bankje uit de winkelwagen en voegde het andere bankje toe. Ik begon met te checken of we het op konden halen maar helaas. Online bleek het wel leverbaar. Om niet buiten de boot te vallen ging ik over tot bestellen. Als het goed is heb ik tegen de tijd dat dit blog verschijnt al een paar uur op het bankje gezeten (of gelegen). Maar in de huidige tijd van een overvloed aan online bestellingen, is dat niet helemaal zeker.

Wat het bezoek aan Mac-Drek betreft: We hebben besloten dat alleen een bezoek aan de Mac ook al als uitje telt en meer dan voldoende spanning en sensatie voor één dag is. Een beter bewijs dat het vreemde tijden zijn, kan ik zo één twee drie niet geven. 😎

9 Comments

    1. Wie weet… Of er is te weinig besteld. Er zijn maar weinig bankjes zo smal als het rotan bankje, en is voor veel mensen daardoor de enige keus. Omdat mijn balkon een andere vorm heeft dan het gemiddelde balkon, kan ik er wat meer maar ook wat breder spul op kwijt.

      Like

  1. Zo probeer ik al tijden een kastje te bestellen dat in heel NL en D niet op voorraad is. Hopelijk tijdelijk want ik heb al 1 exemplaar, anders zou ik wel voor een andere oplossing kiezen.

    Like

Reacties zijn gesloten.