Eigen schuld

Eens per maand bestel ik koffie bij het bedrijf waar Meneer G. Clooney reclame voor maakt. 110 cups verdeeld over vier verschillende sterktes / smaken en 40 cups decafé. De decafé cups zijn paars met een rode stip. Rood staat voor decafé. Iets wat Zoon wel eens vergeet en dan heeft koffie drinken om wakker te worden geen enkele zin.

Een paar weken geleden viel mijn oog op een gebruikte paarse cup. Zonder rode stip. Ik checkte de inhoud van de koffie cups pot en zag paarse cups met en zonder rode stip. Productiefoutje, dacht ik en liet het los. Er kwam een moment waarop er geen enkele rode stip meer te bekennen was. Ik pakte een nieuwe verpakking om de voorraad bij te vullen en zag dat ik geen enkele verpakking met rode stip had.

Voordat ik een boze mail naar de baas van Meneer Clooney stuurde, keek ik even op mijn laatste besteloverzicht. De titel van dit blog zegt waarschijnlijk genoeg. Kuch. Nu sta ik al een paar weken vanaf ongeveer drie uur droog wat koffie betreft. Tot de volgende bestelling. Die wat langer op zich laat wachten dan anders want ja, ik drink door omstandigheden minder koffie.

8 Comments

  1. Ai! Eigen schuld inderdaad. Maar wel heel jammer.

    Ooit ging ik met mijn zus en onze kinders naar een centerparcs huisje. Twee weken. De eerste week sliep ik als een os. ‘Dat komt omdat het hier zo stil is ‘s nachts’ riep ik. De tweede week sliep ik minder goed terwijl het nog steeds stil was ‘s nachts. Uiteindelijk viel het kwartje. Mijn zus had haar cafeïne vrije filterkoffie van thuis meegenomen. En die was na een week op. Toen kocht ze gewone koffie.

    Echt. Ik moet aan de decaf. Echt. Misschien dat ik dan ooit 7 uur slaap haal.

    Like

Reacties zijn gesloten.