ZoZ: Mijn oorwurm van de week

Al weer heel wat jaartjes geleden kreeg ik de uitnodiging van Trees om ter ere van het eenjarig Zwijmelen op Zaterdag-bestaan mee te zwijmelen. Als verrassing voor Marja, de bedenkster. Ik deed mee en bleef nog een dikke twee jaar mee zwijmelen op zaterdag.

Bij mij is de muziek altijd ondergeschikt geweest aan het verhaal en tegen de tijd dat ik steeds vaker terug moest vallen op de muziekkennis van mijn collega’s om een bij mijn blog van de zaterdag passend muziekstuk te vinden, stopte ik met regelmatig zwijmelen.

Tweeëneenhalve week gelden was Mama Mia 2 op de TV. In tegenstelling tot deel 1, die k 13 maal in de bioscoop zag, op DVD heb en waarvan de filmposter nog altijd in mijn woonkamer hangt, was dit pas de tweede keer. Ik heb nog wat in te halen dus. 😉 Deze tweede keer resulteerde in mijn oorwurm van de week. Eigenlijk dus twee weken. Te pas en te onpas neurie en zing ik stukjes van My love, my live. En geloof me, er zijn beroerdere muziekstukken om te oorwurmen.

Kijken alleen op eigen risico dus.

9 Comments

 1. Mama Mia (de musical én het nummer) zijn niet echt favoriet. Als voormalig Abba-fan gaat mijn voorkeur dan toch uit naar My love, my live. Komt hier nog heel vaak voorbij want staat in mijn lijstje met favorieten.

  * Ik was al kind hartstochtelijk Abba-fan en playbackte me suf met mijn buurmeisje toen we een jaar of tien waren. Ik wilde altijd ‘die blonde’ zijn maar ik had rood haar dus die vlieger ging niet op. Overigens vond ik het als kind al raar dat mijn buurmeisje, met zwárt haar notabene, daardoor altijd die blonde was. Jeugdtrauma. Destijds wenste ik dan ook altijd blond haar en blauwe ogen als ik een wens mocht doen (zie reactie op je vorige blog; dat werkte dus niet).

  Like

 2. De eerste heb ik zeker drie keer in de bioscoop gezien de tweede heb ik 1 keer gezien en vond ik slecht. ABBA blijft natuurlijk goed.

  Like

 3. Oh wat leuk, je bent weer eventjes present bij ZoZ. Wowww… het is je gelukt hoor, dit raak ik voorlopig ook niet kwijt uit mijn hoofd. Wat is het toch een prachtig nummer! En die film heb ik nu gemist, maar die zoek ik op om terug te zien. Dankjewel voor je prachtige bijdrage!

  Geliked door 1 persoon

 4. Ik heb nooit last van oorwormen. Omdat ik geen muziekje kan onthouden. Toch nam ik het risico heel bewust niet. 😉

  Geliked door 1 persoon

 5. Ja dat was een risico, maar ik nam het bewust. Natuurlijk WEER tranen. En drie keer achter elkaar geluisterd. (Gisteren keek ik naar Nick, Simon en Kees over ABBA, hoorde ik een stukje van het lied en dacht: morgen weer eens luisteren. Nou, gelukt en dankjewel)

  Like

Reacties zijn gesloten.