Too much information

De zon die schijnt, de lucht is blauw, de mussen vallen dood van het dak en… de eerste muggen zijn gesignaleerd in huize Digitalix. Hoewel, de eerlijk gebiedt mij te zeggen dat dankzij wat jeukende bultjes ik al wist dat zij weer in het land waren, nog voordat ik de beestjes zelf zag.

Ik ga niet alle plaatsen noemen waar ik bultjes heb want dat valt in de categorie TMI, maar het is maar goed dat ik thuiswerk. Ik snapte alleen niet hoe het kon dat ik juist daar gestoken ben. Als er een plek goed bedekt is door kleding…

Vanmorgen ging ik naar het toilet, maakte voor de verandering de lamp aan en zag mama mug wegvliegen. Raadsel opgelost. Aangezien ik niet weet of er naast de tijger mug ook malariamuggen in Nederland rondzwerven, heb ik voor de zekerheid een fles tonic gekocht. Met kinini.

Beter safe than sorry, zeg ik maar. Dan schenk ik mij nu een virgin Gin-Tonic in. Proost.

10 Comments

  1. Laat het je vooral smaken!

    Al is mijn advies op de Gin-tonic rijkelijk te voorzien van ijsblokjes.
    En de niet nader benoemde muggenbeet ook met verkoelend ijs te behandelen.

    Stille verkoelende groet,

    Like

Reacties zijn gesloten.