Al 72 cent

Laten we wel wezen. Voor de rente hoef je tegenwoordig niet meer te sparen. Ooit kon ik leuk op vakantie van de rente op mijn spaargeld, tegenwoordig mag je al blij zijn wanneer niet hoeft te betalen om je geld op een bank te parkeren. Toch blijf ik sparen want ondanks nauwelijks rente, is het nog altijd goedkoper om grote aankopen te kunnen betalen zonder dat je een lening af hoeft te sluiten.

Ondanks nauwelijks rente, controleer ik wel met enige regelmaat, meestal aan het eind of begin van de maand, op welk bedrag de renteteller staat. Zo ook afgelopen zondag. En wat denk je… Ik heb in zeven maanden al meer rente bij elkaar gesprokkeld dan vorig jaar. Bleef de teller vorig jaar bij 70 cent steken zit ik daar nu al twee cent boven.

Ik denk dat het dit jaar wel gaat lukken om boven de euro uit te komen. Eens denken wat ik daar allemaal mee ga doen…

17 Comments

Reacties zijn gesloten.