Luie zaterdag

Vol ongeloof ben ik de nacht en deze dag goed doorgekomen. Een minimaal beetje gerommel maar als dat alles is. Bovendien, wie rommelt er niet van Chinees Zelfs Zoon, die een maag/darmstelsel heeft waar een beetje lintworm jaloers op is, rommelt na Chinees. Zal de vets-in wel zijn.

Niet alleen had ik geen last van het eten, het is mij zowaar ook gelukt om uit te slapen. Om kwart over acht deed ik mijn ogen open. Er scheen al licht naar binnen. Na wat gerommel (administratie, planner dat soort gedoe) verzamelde ik moed om even de boodschappen te gaan doen. Maar daar kwam als een soort Zoef de Haas Zoon voorbij snellen. Ik ga even douchen en dan boodschappen doen. Als jij ook wat nodig hebt… Dat laat moeders zich geen twee keer zeggen en een half uurtje later vertrok Zoon voorzien van mijn bonus- en pinpas, een lijstje en een boodschappentas richting GrootGrutter XL.

Het glutenvrij brood had hij gevonden, maar net als de andere keren blijkt de rest van het glutenvrije schap vinden een ramp. Terwijl hij de stroopwafels, in het gangpad tegenover het glutenvrije schap, wel altijd gevonden krijgt. Maar in de diepvries vond ik glutenvrije saucijzenbroodjes, zei hij terwijl hij de boodschappen opruimde. Daar lagen ook worstenbroodjes, dus die heb ik ook meegenomen. Ik weet eigenlijk niet of je die lust, maar als je die niet lust bende gene echte Brabander. Aldus mijn Limburgse Zoon.

Toen hij aansluitend ook nog de was aanzette, bleek mijn eerste vakantiedag echt een superluie dag te zijn. Ik denk dat ik morgen toch voor iets meer actie ga. Maar zo’n hele dag niets is bij tijd en wijle echt wel heel erg lekker.

12 Comments

  1. Potverdikkie, wat lekker. Toch een kijken of ik dochterlief kan overhalen om weer thuis te komen wonen. Mag ze haar vriendje mee brengen; da’s dubbel zo handig. Maarre… luste gij die worstebroikes nou?

    Like

  2. Moederdag! Niets mogen doen, terwijl je kinderen het werk doen. Een goed begin van je vakantie!!

    Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.