Ik denk dat ik de tandarts bel

Ik heb vakantie. Herfstvakantie; eentje zonder zon, dus de parasol staat lekker in de gang. Mijn ideale vakantie is er eentje (bijna) zonder afspraken maar wel heel veel rust. Dat was ook het plan voor deze vakantie. Ik begon de maandag met een zo goed als lege agenda. Eén afspraak en één must do-tje stonden er op papier. Dinsdag griepprik en deze week contact opnemen met VerWeGVriendin om een paar dagen op bezoek te komen. Voor de rest. Nothing, noppes, nadah.

Maandag pakte ik een nieuwe set maandlenzen en zag dat de voorraad terug was gebracht naar één paar. Dus plande ik een lenzen controle in voor a.s. donderdagavond. Mijn bril is ondertussen ook binnen, kan dat in één moeite door. Dinsdag vond ik een brief bevolkingsonderzoek borstkanker. Dit keer zonder afspraak maar met vermelding van de website waar ik een afspraak kan plannen. Braaf als ik ben bezocht ik zojuist de website. Mijn idee om over een week of zes die stomme bus eens aan te doen viel in duigen. Vrijdagochtend is het al zover.

Da’s drie zo goed als medische afspraken in één week. Veel meer medisch dan dit zit niet in mijn systeem. En ik ga deze week ook nog naar de kapper. Toen dacht ik bij mijzelf, ik denk dat ik de tandarts bel, want een tanden controle kan er ook nog wel bij. 😉 Ik heb mij in weten te houden. Januari is vroeg genoeg.

NB. Er staan ook echt leuke dingen in mijn agenda. Vrijdag ga ik eerst naar IKEA en aansluitend naar mijn broer. Zondag ga ik bij Vriendin op de koffie en de eerste contacten met VerWegVriendin (en haar dochter) voor een paar daags bezoek zijn gelegd. Ik weet al in welk hotel ik wil logeren, en welke trein en bus ik moet nemen.

7 Comments

  1. Lekker genieten van je vakantie tijd, en vooral groetjes aan Verre Vriendin!
    Even niets hoeven kan zo lekker zijn!

    Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.