Verstand komt met de jaren

Maandag ging ik in overleg met Zoon over het boodschappenbriefje. Ik had Rode Stier en van die uberkleine pizzaatjes in de persoonlijke aanbieding. En nog wat van dat niet super gezonde voer waar Zoon dol op is om tussen zijn diensten door weg te werken. Doe maar niet, zei hij. Vanaf woensdag hoef ik niet meer zo extreem veel te lopen dat ik op moet letten wat ik eet en drink. Ik denk dat ik gewoon boterhammen mee ga nemen.

Een zwaluw maakt geen zomer, twee ei is een half ei, maar de boterhamtrommel is al twee dagen op rij gevuld mee genomen, en ‘s-avonds leeg op het aanrecht gezet. Gisteren nam hij nog een flesje ice tea mee, vanmorgen trok hij een blikje cola uit de koelkast, gevolgd door de woorden, Ik denk dat ik maar zo’n herbruikbare fles bestel. Dan kan ik in het vervolg ranja meenemen.

Lieve mensen die nog in de pubers zitten. Verstand komt met de jaren. Bij de een duurt het wat langer dan bij de ander, maar op een dag denk je, Wie ben jij, en wat heb je met mijn kind gedaan.

12 Comments

  1. Hij bespaard er ook een hoop mee! Ik heb een grote broodtrommel en ja ik word er mee aangekeken. Hij is lekker bewust die zoon van je, dat heeft ie vast van jou.;)

    Geliked door 1 persoon

  2. Mijn dochters kamer leek in haar pubertijd wel een slagveld, al kon ze wonder boven wonder wel altijd vinden wat ze zocht. Nu ze in haar eigen flatje woont is het fantastisch om te zien hoe netjes het er altijd uitziet, zelfs met 2 katten in huis. Als je me dat vroeger voorspeld had dan had ik je vierkant uitgelachen.

    Like

  3. Wat een scheet! Hij lijkt op mijn allereerste vriendje, Björn. Toen ik 4 jaar was 😍 (Ik schrok even toen ik rode stier las, maar gelukkig. Meneer is verstandig geworden!) (Gefeliciteerd!)

    Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.