Geslapen bij Jan Linders

Van de week moest ik glimlachen om het berichtje dat een zestal bezoekers, samen met een twintigtal personeelsleden, ingesneeuwd zaten in een Ikea in Denemarken. Met weinig kans om ‘s-nachts uitgegraven te worden, mochten de bezoekers gaan slapen in de showroom van hun keuzen. De IKEA-experience in optima forma. Niet eentje die ik zo spontaan zou willen ervaren, om heel eerlijk te zijn.

Vandaag open ik mijn mail en zie de update van Google verschijnen met mijn tijdlijn voor de maand november. Google heeft gespot dat ik in Son (IKEA) ben geweest, en in Best. Maar ook Staphorst (lunch onderweg naar Groningen) en Groningen zelf staan in het overzicht. Net als het werkbezoek in Wijnandsrade.

Ik denk dat Google een beetje van slag is, omdat dit voor mijn doen, zeker sinds de start van de pandemie, een behoorlijk uithuizige maand was waarin ik (lees Grumpy) aardig wat kilometers heb afgelegd.

Dat is wat mij betreft de enige verklaring voor de laatste met name genoemde activiteit. Slapen bij Jan Linders. Ergens heeft Google even een GPS signaal gemist waardoor het net lijkt of mijn wandeling door de wijk op 25 november niet thuis ten einde is gekomen, maar bij Jan Linders. Eén van de drie supermarkten bij mij op de hoek. Kijk, daar moet ik dan weer van glimlachen.

10 Comments

 1. In ieder geval genoeg te eten. Mijn agenda stelt me ook altijd locaties voor met afspraken. Nou komen de verpleegkundigen van het GGZ bij me thuis, maar omdat we een keer gewandeld hebben langs de basisschool wil mijn agenda steevast daar afspreken. Nee dank u.

  Geliked door 1 persoon

 2. et moet niet gekker worden! Slapen bij Jan Linders! Nee, dan toch liever IKEA… en dan lekker midden in de nacht de keuken insluipen en Zweedse balletjes klaarmaken 😉

  Like

 3. Haha, dat is inderdaad een bijzondere conclusie van google. We kunnen niets meer ongezien doen. Ach, denk ik dan, zo lang ik niets te verbergen heb vind ik het vooral leuke overzichten.

  Like

  1. Uitzetten is een optie… Maar dan was ik nu nog steeds de weg aan het zoeken in Groningen.
   En natuurlijk weet mijn provider ook precies waar mijn telefoon allemaal is geweest.

   Like

Reacties zijn gesloten.