Toet & Co: Hey Google

Wat is Tindert? vraag de grijze muis verbaasd. Het roze olifantje haalt zijn schouders op en Moeltje zegt Ai weet det not. But wan of de lezeressen zai det. Missjiems geat Toet wel op Tindert. Rozi knikt. Ik denk dat je voor Tindert een profielfoto nodig hebt.

Hey Google, woat is Tindert?

Even blijft het stil. Dan vraagt de Google Assistent bedoel je soms Tinder? De knuffels halen hun schouders op. Tindert, Tinder, wat maakt dat uit. Dus Hey Google, wat is Tinder? Dit keer begint de Google Assistent meteen te praten. Tinder is een app speciaal bedoelt voor dating, vriendschappen en nieuwe ontmoetingen. Door Tinder is de term swippen in heel Nederland ingeburgerd. Toet krabt zich eens achter zijn oor. Waarom denken de lezers dat ik op Tinder wil? Ik heb jullie toch? En Toeterke en Toetemie, dus waarom moet ik nieuwe knuffels leren kennen? Trouwens, zitten er wel Toetjes op Tinder?? Zijn vriendjes blijven hem een antwoord schuldig.

Hey Google, zitten er ook Toetjes op Tinder?

Hoewel er gebruikers zijn die met een ijscoupe of een stukje taart op hun profielfoto staan, komen toetjes niet vaak voor op Tinder. Dit in tegenstelling tot enorme vissen, grote glazen bier of de arm van een ex. De Boysz kijken elkaar aan. Duh erm of an ex? Woat is det nou weer? End wai not met a Toetje?

Hey Google, wat bedoel je met ‘de arm van een ex?’

Op Tinder gebruikt men graag een flatterende foto. Vaak zijn dit foto’s waar een eerdere vriend of vriendin op staat. De foto wordt zo gecropt dat de ex er zo veel mogelijk afvalt. Soms blijft er een arm in beeld staan. De Boysz denken na. Ai denk det ai het snep. Joes gebruikt een foto van us drie, only joes maakt de foto smaller zodat mai muts and Rozi’s sjaaltje zichtbaar blijft. Rozi schudt zijn hoofd. Waarom maken mensen niet gewoon een nieuwe foto? Eentje waar ze alleen op staan. Zoals Toet heeft gedaan.

Hey Toet, waar heb je die profielfoto nou voor nodig?

Toet zegt niets maar opent Instagram. Daar, naast de naam Koffie Digitalix prijkt de foto van Toet. Nog even en ik hernoem dat account Toet & Co, grinnikt de muis. Tenslotte zijn wij daar de knapste fotomodellen ever.

Toet, Rozifantje en Moeltje, aka de Boysz, zijn drie magische knuffels die mijn leven mooier maar op zijn tijd ook zwaarder maken. Toet is van oorsprong een CliniClown muis, Rozifantje is een creatie van Appelig en daarmee one of a kind, en Moeltje is in 1997 in de rugzak van Zoon mee naar Nederland gekomen, en woont hier sindsdien min of meer illegaal.

6 Comments

Reacties zijn gesloten.