Hoe krijgt hij het voor elkaar

Toen ik bedacht dat het wel handig was om met een glazenwasser in zee te gaan om op die manier in ieder geval nog een vaag idee van huishoudgoeroe te zijn, zat Zoon nog op school. Dat er überhaupt zoiets als een glazenwasser bestaat ging volledig aan hem voorbij.

Toen begon hij bij zijn huidige werkgever in de ploegendienst in een cyclus van drie weken. Zoon had geluk. Als de glazenwasser kwam (cyclus van zes weken) had hij vroege dienst. Wederom kreeg hij niets mee van de glazenwasser.

Na een maand of negen veranderde Zoon van ploeg en vanaf dat moment was het elke zesde dinsdag tijdens de nachtdienst raak. Net als hij sliep, werd zijn raam gewassen.

Ondertussen werkt hij al dik anderhalve maand overdag. Geen ploegen meer. Omdat hij binnenkort weer naar school gaat had hij bedacht deze week vrij te nemen. Vanmorgen werd hij bruut uit zijn uitslaapmoment gehaald door…. tromgeroffel….. de glazenwasser.

Toch knap uitgekiend … 😉

7 Comments

 1. Grinnik. Da’s inderdaad een topprestatie. Ik hoop dat-ie ook de kunst van het zich omdraaien en verder uitslapen beheerst.

  Like

    1. Sowieso… Hij heeft de meeste dagen de boodschappen gedaan, gekookt, is uit zichzelf naar de stort gegaan…
     Zo nog een mupke, zo volwassen. Snif, wat gaat de tijd toch snel.

     Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.