Jaar van de tijger

Dinsdag ging het jaar van de tijger van start. Aangezien ik, in tegenstelling tot wat ik altijd dacht, een tijger blijk te zijn, gaat dit mijn jaar worden. Dat kan niet anders.

Het begon goed. Daar waar ik mij zorgen maakte over niet meer dan 32 uur werken is mij dat de eerste week prima gelukt. Na ongeveer 9 uur werken viel het doek en bracht ik meer tijd slapend in bed dan achter een scherm door. Heb ik ook meteen gewerkt aan één van mijn 2022 doelen: minder schermtijd.

Ondertussen is het zaterdag. Ik heb van de laatste 60 uur er ongeveer 40 – 46 slapend door gebracht. Het is eeuwig zonde dat je niet vooruit kunt slapen, want dan hoefde ik de komende week niet naar bed. Kuch. Buiten dat ik zomaar ineens heel erg uitgerust ben, is de koorts, net als de fibromyalgie, zo goed als verdwenen en smaakt de koffie weer. Een belangrijk criterium om de staat van mijn gezondheid te markeren.

Al met al ben ik het jaar van de tijger rustig begonnen. Vanaf volgende week ga ik er weer vol tegenaan.

10 Comments

 1. You go, girl! Hadden we hier die dansende smiley met die pompoms nog maar, net als vroeger op Hyves.
  Denk ze er zelf maar even bij.
  Fijn dat je je weer beter voelt.

  Geliked door 1 persoon

 2. Ja, nou moest ik het zelf natuurlijk ook opzoeken.. Ik blijk een draak te zijn! Maar ik heb altijd gedacht dat ik een heks (in opleiding) was….

  Like

  1. Volgens mij sluit het ene het andere niet uit. Ik moet de eerste ‘dierenriem’ nog tegenkomen waar een heks een hoofdrol in speelt dus…

   Like

 3. Wat fijn om te lezen dat het weer beter gaat , lijkt mij zo erg om zo moe met ook veel pijn te zijn.
  Hoe ben je erachter gekomen dat je een ‘tijger’ bent?

  Like

Reacties zijn gesloten.