Tegenvallertje

Gisteren voelde ik mij heel wat. Niet dat gisteren een representatieve dag was want ik heb helemaal niets gedaan. Ja, gelezen, en wat YouTube filmpjes gekeken. Maar verder niets. Het was er het weer niet naar. Het water kwam met bakken uit de lucht, zo af toe regende het horizontaal en dat waren ook de momenten dat ik bang was dat mijn balkon de lucht in zou gaan.

Vanmorgen voelde ik mij, ondanks een mindere nacht, best goed. Ik heb een beetje gepoetst, een was gedraaid, de vaatwasser leeggehaald en zo waar één van de twee studieboeken voor de dag gehaald. Dat was al even geleden, om heel eerlijk te zijn. Iets met goed voorbeeld doet goed volgen.

‘s-Middags scheen het zonnetje heerlijk naar binnen en ik bedacht dat een wandelingetje wel op z’n plaats was. Maar eerst ging ik de boodschappen doen. Was dat even een tegenvallertje. Ik was pas halverwege de winkel en toen liep ik al te puffen. In de winkel pufte ik verder en eenmaal thuis dacht ik je kan me de rug op met je wandeling. Ik doe helemaal niets meer vandaag.

En ik verwonderde mij voor de zoveelste keer hoeveel schade een paar dagen koorts aan je conditie toe brengt.

9 Comments

 1. En zo lang je binnen bent, lijkt het heel wat inderdaad. Maar eenmaal buiten… Goed dat je lekker rustig aan gedaan hebt.

  Geliked door 1 persoon

    1. Zoiets ja. Wel om 3 uur de klep weer open maken voor een overleg. Maar komt goed.
     Vooral omdat het avondeten al klaar is. Zoon heeft net gekookt zodat hij straks genoeg heeft aan het lunchpakket (en vanavond niet hoeft te snaaien).

     Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.