Vragen staat vrij

Sinds 2018 werk ik op vrijwillige basis als Loopbaanconsulent bij het FNV. Iets met door de leden, voor de leden. Naast een workshop om goed beslagen ten ijs te komen tijdens een loopbaangesprek, worden er ook regelmatig een soort terugkom dagen georganiseerd om ons bij te praten over de diverse (subsidie en scholings)mogelijkheden binnen en buiten het FNV. Vanavond staat er een bijpraatmoment over het STAP-budget (Leven lang ontwikkelen, Rijksoverheid) op de planning.

Normaal vind ik dit soort bijeenkomsten leuk om bij te wonen. Je wordt er nooit dommer van en je ziet een deel van je collega vrijwilligers en bestuursleden. ik mis alleen nog wat energie. Ik denk dat ik ff check of een van de andere aansluit bij de bijeenkomst, zei ik vanmorgen tegen mijn Collega. Een goed idee, vragen, maar dan moet je dat wel doen.

Tegen een uur of elf keek ik in mijn agenda en zuchtte eens diep vanwege het avondprogramma. No way dat ik dat ging trekken. Tijd om de vraag wie gaat er vanavond en wie wil aantekeningen maken en deze door mailen in de chatgroep van de Venlose consulenten te gooien. Binnen één minuut had ik twee positieve antwoorden op zak en kon ik het avondprogramma loslaten. Dat scheelt zoveel energie. Kan ik vanavond gewoon even lekker niksen. Pffff.

2 Comments

Reacties zijn gesloten.