Ik kan hier aan wennen

Hoewel ik vandaag al weer bijna net zo fit ben als een hoentje zei ik geen ‘nee’ toen Zoon aanbood de boodschappen te doen. Dat gaf mij mooi de gelegenheid om een stukkie te gaan wandelen. Bij afwezigheid van zon was het iets minder aangenaam dan het beeld wat Instagram over gisteren projecteerde, maar mijn jas is warm dus…

Eenmaal buiten begon ik met een foto te maken van de kilometerteller van Grumpy. Ik had een mailtje van mijn garage ontvangen met de melding dat doe chagrijnige kabouter toe was aan een onderhoudsbeurt en binnenkort heb ik vakantie. Dat leek mij een mooie combinatie.

Voor ik een afspraak ging maken overlegde ik even met Zoon. Ik verdeel momenteel mijn contracturen over vijf dagen, dus stel dat er tijdens mijn vakantie geen plek zou zijn, kon hij dan… Het antwoord was ja maar beide dachten de belofte niet nodig te hebben.

Wij dachten fout. In de week van 14 maart was er geen plekje meer vrij en zelfs de daarop volgende week zat zo goed als volgeboekt. Pas eind van de maand kan Grumpy terecht voor zijn check up. Uitgestelde zorg noemen ze dat geloof ik.

Ik kan wel wennen aan een thuiswonend kind met tijd in overvloed.

5 Comments

  1. “Je krijgt er zoveel voor terug” grapt iedereen altijd. Maar soms is het écht zo.

    Like

Reacties zijn gesloten.