De stekker erin doen, maar dan anders

Sinds een paar maanden sluit de bovenste laden van het badkamermeubel niet meer zo soepel. Ik zeg het fout. Soms sluit dat ding niet zo soepel maar maakt een schurend geluid. Soms blijft de la zelfs een beetje open staan, maar als ik dan de potjes en flesjes eruit pak en op onderzoek uitga. is er niets aan de hand. Dus dacht ik, één van die dingen is vast te hoog, maar dat bleek niet zo te zijn.

Ook Zoon had het gemerkt, de postjes en flesjes gecheckt maar kwam tot dezelfde conclusie als ik. In zijn vakantie zou hij verder onderzoek doen. Vandaag dus.

Kennen jullie die reclame van ooit, waarin een computer het niet doet en uiteindelijk zo’n klein eigenwijs ding zegt Dan moet je wel de stekker erin doen. Eigenlijk was dit ook zo’n situatie want zoals ik had uitgezocht zijn de potjes en flesjes allemaal klein (en laag) genoeg om in de lade te passen zonder deze te blokkeren. Behalve rondom de wasbak. Dan is dat ene flesje net te groot. En als de rest van de potjes een beetje slordig staan, dan is er geen plaats om wat te schuiven en wordt de lade geblokkeerd.

Typisch een gevalletje dan moet je wel de stekker erin doen, dus. 😎

3 Comments

  1. Zoiets zou mij natuurlijk nooit overkomen. Kuch.
    Maar toch heerlijk als een probleem zo simpel op te lossen is?

    Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.