Willekeurig

Toen ik eind vorig jaar aan de slag ging met het plannen van de vakanties 2022 deed ik dat zonder er bij na te denken. Gewoon tellen. Week 1, 11, 21, 31+32+33 en week 43 en er verder niet teveel over nadenken.

Volgende week ben ik dus vrij. Willekeurig gekozen maar eigenlijk een verkeerde week. Had mijn moeder nog geleefd, was ik a.s. maandag bij haar op bezoek gegaan. Maar mijn moeder leeft niet meer en ergens probeert mijn brein deze week te vergeten. Dat is al een paar weken aan de gang, maar vandaag viel het mij pas echt goed op en kon ik de oorzaak duiden..

Vanmorgen stuurde ik op het werk een mailtje naar diverse afdelingen om het server onderhoud van a.s. woensdag onder de aandacht te brengen. De tekst had ik al klaar staan’; ik hoefde deze slechts te knippen en te plakken. Een half uur na verzending bekeek ik de mail en schoot in de stress. Argghhhh. 16 maart. Hoe kan je dat nou schrijven muts. 16 maart, dat was deze week. Na even diep adem halen wierp ik een blik in mijn agenda en zag dat het vandaag de 11e is.

Dat weet ik wel, ik was het alleen vergeten.

Vanmiddag stuurde ik een appje naar de Dochter van Groningse Vriendin om te vragen of het goed is dat Zoon en ik volgende week donderdag aan komen waaien. Om niet voor verwarring te zorgen noemde ik een datum. 24 maart. Nadat Dochter haar akkoord had gegeven stuurde ik een appje naar Vriendin. Terwijl ik met haar appte realiseerde ik mij dat ik in mijn hoofd weer een week had overgeslagen. Gelukkig zijn we de 17e ook welkom.

Ik zal blij zijn wanneer maandag de 14e erop zit, en mijn hoofd weer van mij is. Pffff.

3 Comments

Reacties zijn gesloten.