Drama Queen

Wat mij betreft heeft dat hele ziek, zwak en misselijk (dat laatste niet letterlijk trouwens) gedoe wel lang genoeg geduurd. Mijn lijf denkt er hetzelfde over dus vanmorgen stond ik koortsvrij op. Yeah. Blij kind en zo. Hoewel ik al weer een paar dagen eet (wel veel minder dan gewend maar dat is te verwachten) bestaat mijn vochtinname uit sinaasappelsap, bouillon en heel veel water. Dat laatste begint mij aardig de keel uit te komen dus tijd voor koffie. Dat bleek tegen te vallen. Zal je altijd zien, moet ik dadelijk ook nog een andere naam voor mijn blog inclusief ondertitel verzinnen.

Na de koffie kreeg Zoon uitleg over het op Oma’s wijze bereiden van sukadelappen (zijn idee) en nam ik de stofzuiger ter hand. Eigenlijk had ik dat afgelopen zaterdag willen doen, en het was er de afgelopen week niet minder stoffig op geworden. Zo’n draadloos, nauwelijks iets wegend ding is fijn. De Franse slag nog veel fijner. Ik voelde mij al weer een hele madam tot ik het beddengoed op ging hangen en Thor met zijn hamer om de hoek van de deur kwam kijken. Pfff… Eén weekje ziek, en dan ben je weer he-le-maal terug bij af. Nou ja, elke dag een beetje beter zullen we maar zeggen.

Wat mij trouwens wel nog prima lukte is vanaf de bank geld uitgegeven. Morgen komt de maandvoorraad koffie, mijn nieuwe telefoon (bij de M-markt bleek deze nog goedkoper dan bij mijn provider en dat zonder gezeur over een abonnement), een bijpassend hoesje en het boek Ten Steps to Nanette van Hannah Gadsby. Maar dat staat al op mijn e-reader.

Bij de weg. Het ruikt ondertussen heerlijk in huis. Voor de jonge ouders onder mijn lezers: leer je kind(eren) koken. Daar ga je ooit profijt van hebben.

18 Comments

 1. Dat de koffie niet smaakt, wil toch wel wat zeggen. Ruuustig aan daar!
  En aangezien ik achterloop met lezen, hoop dat jij lekker van je nieuwe voorraad aan het genieten bent.

  Like

 2. Oei beterschap! Merkte zelf ook dat ik opeens geen koffie meer lustte… Maar dat is nu voorbij na 4 weken.

  Like

  1. Wat een vooruitzicht… Nog 3 weken niet kunnen genieten van koffie (vandaag was-ie ronduit vies).

   Like

 3. Ik heb het al vaker gezegd hier: doe mij zo’n zoon… Nou ja, ik klaag niet hoor. Ik heb ‘zoiets’ in de vorm van manlief 😉 Sterkte met het weer opkrabbelen! Babysteps… (ook met de koffie…)

  Geliked door 1 persoon

  1. Daar kan ik van dromen. Gaat vast goedkomen. Anders moet Zoon de vers bestelde koffie alleen opdrinken. 😉

   Like

 4. Oh sorry had ik jouw blog eerder geleze gad ik misschien wel even gewacht met het posten van mijn blog ‘ koffiemomentje’’
  Over lekkere koffie gesproken dus …
  Sterkte met het sterker worden en succes morgen met je phone

  Geliked door 1 persoon

 5. hm…..beterschap, en geduld gewenst.
  En eens kijken naar een nieuwe provider misschien (tzt) ?

  Like

  1. Mijn sim-only is goedkoop en om dat te verlengen hoef ik niet naar de winkel. Ik wilde sociaal zijn. De fysieke winkel een verkoop gunnen. Nou, mooi niet meer. Ik shop wel weer online.

   Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.