Op de knieën

Vorige week dinsdag begon ik de dag met yoga en kreeg prompt ruzie met mijn bureau. Dat stond met de korte kant tegen de muur en de lange kant de kamer in. Iets met extra licht en uitzicht. Dinsdagavond kwam ik thuis in een zo goed als stofvrij huis. Nou ja, huiskamer en ik maakte op woensdag gebruik van al die frisse fruitigheid door mijn bureau weer tegen de muur te plaatsen. Iets minder ligt maar een zee meer ruimte in de woonkamer.

Bij bureau verplaatsen hoort ook kabels verleggen. Iets met de meest gunstige positionering en zo min mogelijk snoer op mijn bureau. Terwijl ik op mijn knieën onder mijn bureau lag om de kabel van de oplader aan mijn bureau vast te pinnen dacht ik nog, Is dit wel handig? Eén van de dames Me, Myself & I zei Natuurlijk is dit handig. Nummer twee haalde haar schouders op en nummer drie zei Volgens mi niet.. maar het hoe en waarom was nummer drie vergeten.

Zojuist heb ik mijn tas klaar gemaakt voor mijn bezoek aan de ICT-dienstverlener. Ineens realiseerde ik mij dat ik niet weet waar ik morgen kom te zitten. Hoe de flexplekken zijn ingericht. Of ik wel op een flexplek kom te zitten? Ik besloot voor de zekerheid ook de oplader en mijn muis mee te nemen. Terwijl ik wederom op de knieën ging zei dame één, je had gelijk drie. Alle snoeren vastmaken was niet handig. Nummer drie zei nog net niet, Ik zei het toch… maar haar gezichtsuitdrukking sprak boekdelen.

En nummer twee heeft bedacht dat ik woensdag maar op kantoor moet werken, dan hoef het snoer pas van het weekend terug vastgemaakt te worden. Ik ga het zien.

4 Comments

 1. Hahaha! Ik hóór ze gewoon, jouw Me, Myself and I. Ik heb dat ook altijd. Dan denk ik ‘waarom heb ik dat in hemelsnaam op deze manier aangesloten?’ En als ik de boel dan opnieuw aangesloten heb, kom ik er proefondervindelijk achter waarom.

  Like

 2. Hahaha… de grote frustratie van manlief hier: dat ik ook altijd alle snoeren vastmaak, en dan heeft hij er soms eentje nodig ergens anders…

  Like

  1. Het was wel goed dat ik het gedaan had, want de aansluitingen voor de kabels en mijn laptop waren geen ‘match made in heaven’ ..

   Like

Reacties zijn gesloten.