Internet is niet te vertrouwen

Een ezel stoot zich over het algemeen
Slechts eenmaal aan dezelfde steen

Dus controleerde ik voor vertrek richting vier dorpen verder eerst even de website. Ik vind autorijden leuk, daar niet van, maar er zijn leukere routes wanneer ik een eindje wil gaan rijden. Vanaf half 10 kon ik in de winkel terecht.

Het werd wat later maar tegen 12 uur stond ik voor een gesloten deur. Een definitief gesloten deur zelfs. Ik wandelde bij de twee andere schoenzaken binnen, maar liep net zo snel weer naar buiten. Het gehalte glitter, nep-lak-krokodillenleer en vage printjes voerde ook hier de boventoon.

Het is dat ik voor Zoon bij B!okker glazen had gekocht, anders was de rit helemaal voor niets geweest. Nu eigenlijk ook, want ook B!okker is op loop en fietsafstand gevestigd. Verder niets gekocht? vroeg Zoon terwijl de glazen in de vaatwasser verdwenen. Ik haalde glitter, lak en krokodillen aan. Het klinkt of Geer en Goor weer een succes gaan worden, was zijn conclusie.

Aansluitend controleerde ik nogmaals mijn zoekresultaat want het zag er niet uit da de winkel nog maar net gesloten was. Daar stond het toch echt. Pas toen ik doorscrolde en zag dat Tegelen ook nog in het rijtje stond wist ik… dit is een vergeten pagina. Waarschijnlijk een zogenaamde landingspage. Nog waarschijnlijker is het de fout van de stagiaire. En zo niet, krijgt die toch wel de schuld. Verder het zoveelste bewijs dat informatie op internet niet te vertrouwen is. 😉

Ondertussen weet ik dat ik bij Shoe!ime echt niet was geslaagd. Die zaak is hier in de regio samengegaan met Durlinger.. Daar ben ik zowel in Venlo als in Panningen binnen geweest en met een lichte huivering weer naar buiten gewandeld. Die leuke bloemensneakers heb ik er niet gezien. Wel andere gebloemde exemplaren, maar die haalde het niet bij dat ene paar.

Ik heb besloten met bewust zoeken in de hoop ooit tegen de perfecte sneakers aan te lopen. Want als er één ding is wat ik niet via het internet koop, dan zijn het schoenen. Die wil ik passen.

8 Comments

 1. Schoenen moeten ook meteen lekker zitten. Inlopen daar doe ik niet meer aan. Jammer dat je niks kon vinden.

  Like

 2. Oeps, ik – onwijs mens – heb een bloedhekel aan passen en koop dus ook in echte winkels alles zonder te passen 😱

  Like

 3. Mijn schoenmaat 47 kon ik alleen online bestellen.
  In een winkel bleken deze niet meer te koop te zijn.

  Kleding en schoenen wil ik altijd passen ….

  Stille groet,

  Like

  1. Jij bent een verstandig mens. Ik ben door ervaring wijs geworden en wil dit soort dingen gewoon passen.

   Like

 4. Ja inderdaad schoenen die moeten gepast worden
  Jammer van die bloemensneakers maar wie weet soms loop (in dit geval letterlijk) de juiste ( schoen)tegen

  Like

Reacties zijn gesloten.