Stom gedoe

Waar ik al een tijdje bang voor was gebeurde donderdag. Halverwege de yoga les besloot de mat een eigen leven te gaan leiden en daar waar ik een oefening in stilstand moest volbrengen, besloot de mat om te gaan rekken en mijn linkervoet mee te nemen. Nadat ik de pezen in mijn bekkenregio had gered zag ik de eerste scheurtjes verschijnen en toen ik nog eens goed keek zag ik dat de mat wel heel erg op een stuk bubbelplastic met allemaal geknapte bubbels leek. Ik kon de aanschaf van een nieuwe mat niet langer uitstellen.

Donderdag was het Hemelvaart. In de grensstreek heet deze dag Duitse Zondag. No way dat ik naar de outlet in Roermond ging om daar hutje mutje met de oosterburen door de Decatlon te schuiven. Ik bestelde de mat via internet.

Vrijdagochtend kreeg ik eerst bericht van het bedrijf dat het pakket bij PostNL was aangemeld en aansluitend een mailtje van PostNL dat mijn pakketje nog niet bij hun was, maar dat het zaterdag tussen drie en zeven geleverd zou worden. Inderdaad. De enige dag dat er niemand thuis was in Huize Digitalix. Ik ging op zoek naar de optie om de bezorgtijd te wijzigen. Na heel veel gedoe en het downloaden van de PostNL app lukte het mij om de levering van mijn pakketje te verzetten naar dinsdag 31 mei aan het eind van de middag. Vrijdagavond, 2 minuten voor middernacht, ontving ik de bevestiging van mijn actie. in de mail. Die ik pas zaterdagochtend las.

Tegen een uur of negen gisterenavond opende ik mijn mail voor de eerste keer en las Excuses. De levering van je pakket is uitgesteld naar maandag 30 mei. Ergens tussen 3 uur ‘s-middags en middernacht. Met mijn track & trace code ging ik naar de website in een poging om het bestelmoment wederom te verzetten naar dinsdag aan het eind van de middag. Wat niet lukte. Na drie kwartier plaren gaf ik er de brui aan. Toen zag ik het klanttevredenheidsonderzoek onder de uitstel-mail. Wat ik van die mail vond….

Ik was door dat stomme gedoe zo pissed dat ik het KTO invulde. Ik gaf de mail een 1. De rest van het onderzoek opende zich en ik ben eens lekker los gegaan. Geen enkel punt hoger dan 1. Om als verbeterpunt door te geven Zorgen dat jullie je administratie op orde krijgen.

Dat laatste gaat natuurlijk nooit gebeuren, maar ik ben mijn ergernis kwijt en zie wel wanneer de yoga mat in Huize Digitalix arriveert. Tot die tijd doe ik mijn yoga oefeningen heeeeel erg voorzichtig. Moet er niet aan denken om in de split te eindigen. Daar zijn mijn banden en bekkenbodemspieren niet op berekend.

9 Comments

 1. Hahaha! Ooit een klacht ingediend bij PostNL. Kreeg een mailtje terug dat ze mijn klacht niet in behandeling konden nemen omdat ze te veel klachten binnen kregen. Als ik nog steeds een klacht had, kon ik ‘m opnieuw indienen. Veel plezier met je nieuwe yoga-mat. Geef even een review. Ik ben bang dat ik ook aan thuislessen moet gaan doen.

  Geliked door 1 persoon

  1. Yup. En de bezorgers kunnen er niets aan doen. (behalve als ze zeggen dat er niemand thuis is terwijl zij niet eens in de straat zijn geweest).

   Like

 2. Een split… niet fijn nee. Wel fijn dat je je frustratie kwijt bent. En wie weet: doen ze er echt iets mee. Mijn yogamat ligt al enige tijd onder de mand van de af en toe incontinente bejaarde hond… was wel een heel fijn rubber anti-slipdingetje. Ik yoga tegenwoordig vooral op een stoel. Geen kans op scheuren waar dan ook…

  Like

 3. Altijd hoogst irritant dat er bij online bestellen dingen beloofd worden zoals bezorging wanneer het jou uitkomt en blijkt dat dat in veel gevallen niet mogelijk is. Net als de optie om het op een afhaalpunt te laten leveren. Aangezien ik ook geen zin heb om allerlei pakketjes van mensen uit mijn buurt aan te nemen, vind ik het niet kunnen om dan vervolgens wel te verwachten dat ze mijn pakketjes wel aannemen. Nou ja reden te meer om niet al te vaak iets te bestellen. Scheelt ook weer een hoop geld en hoogst aangenaam als je iets wat je eigenlijk wilde bestellen ineens tegenkomt in een kringloopwinkel voor een fractie van de prijs die je anders betaald zou hebben,

  Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.