Lekkerrrrrrr

In het najaar van 2021 bestelde ik een weekplanner en ontving een dagplanner. Een prachtig boekje maar ik wist dat wanneer ik dat zou gaan gebruiken mijn hersenen zouden steigeren vanwege alle witte ruimte. Dat is een proces waar mijn hoofd langzaam aan wil wennen. Met het idee die breng ik een keer naar de kringloop verdween het boekje in de kast. Waar het tijdens mijn bezoek aan het goedereninname punt nog steeds lag.

Ondertussen, want het leven is te kort om jezelf niet met enige regelmaat op een fijne planner te trakteren, ben ik overstag gegaan en heb de planner alsnog besteld. In Amerika. I know. Uit ecologisch oogpunt bezien niet goed te praten, dus dat ga ik ook niet doen. Ik ben blij met mijn planner en zo af en toe plaats ik foto’s op Instagram. Alwaar een medeblogster vroeg of dat die planner met inspirational quotes was. Ja dus.

We chatten wat met elkaar over de planner. Ik wees op de komende launche van de Academische planner 2022-2023, en zag mijzelf vragen, Ik heb een ongebruikte dagplanner van dit merk thuisliggen. Kan ik jou daar blij mee maken. Het antwoord was ja en een dag later ging de planner op de post.

Vandaag vond ik een pakketje in de brievenbus. Aangezien dat nooit de Academische planner kan zijn was ik enorm nieuwsgierig. Het bleek een glutenvrij bedankje voor de planner. De eerste, na mij, die zijn hand in het zakje liet verdwijnen was Zoon. Op de voet gevolgd door de Boysz. Ik voorzie een suikerrush maar kan ze geen ongelijk geven. Die dingen zijn lekkerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.

5 Comments

Reacties zijn gesloten.