Vakantie rooster

Hoewel het nog even duurt voordat mijn vakantie begint, heb ik besloten qua bloggen het vakantie rooster nu alvast in te laten gaan. De komende periode werk ik of helemaal niet want vakantie, of ik werk voor twee. Dat laatste is niet nieuw, maar als ik de afgelopen periode iets geleerd heb is dat aan het eind van een drukke werkdag (dagelijks) bloggen soms als een opgave voelt, en zodra schrijven voelt als moeten, vloeien de woorden wat minder soepel uit mijn toetsenbord.

Mijn voornemen is om (in ieder geval) de komende drie maanden slechts om de dag te publiceren. Zeker wanneer het een keertje lukt wat vooruit te schrijven geeft mij dat meer ruimte om aan het eind van een (te) lange werkdag toch even te kunnen gaan wandelen, de boodschappen te doen of bij iemand op de koffie te gaan, zonder dat ik het idee heb dat ik mijn blog en mijn lezers verwaarloos.

Hoewel in ieder geval tussen haakjes staat zou het zo maar kunnen dat ik over drie maanden dusdanig aan het nieuwe schema gewend ben, dat ik niet meer terug ga naar elke dag. We gaan het zien. Dan ga ik nu nog even vegeteren op de bank. Fijne avond allemaal. ❤

7 Comments

  1. Groot gelijk lekker doen en laten zoals het goed voelt voor jou

    Ik vond het al zo knap dat je zo trouw iedere dag iets schreef. Voor mijn blog Brightsightoflife kom ik aan 3 tot max 4 momenten waarop ik iets post, voor mijn seasidesblog een keer in de 14 dagen ( maar dat is dan meestal ook een uitgebreide post)
    Met een lieve bloggersgroet

    Geliked door 1 persoon

  2. Ik geniet van je elke-dag-verhalen en heb diepe bewondering dat je dat elke dag opbrengt en ons ook steeds weer iets leuks-nieuws-geks-interessants voorschotelt. Maar snap dat het een beetje veel wordt soms, en zeker in je vakantie\dubbele werkload. Ben al blij dat je toch blijft bloggen. Doen wat voor jou werkt!

    Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.