Eindelijk gevonden

Anderhalve maand geleden hing ik mijn zoektocht naar zwarte sneakers aan de wilgen. Wilde er niet meer aan denken. Zou het de rest van de zomer wel met mijn groene sneakers doen. Mijn voeten dachten daar anders over. Op zich logisch, want het binnenwerk was naar z’n gallemiezen met pijnlijke voeten tot gevolg. Maar ja, geen tijd en zin om naar de stad te gaan, en schoenen kopen via het internet… no way.

Een paar weken geleden ging ik met een paar vriendinnen uit eten. Bij het afscheid nemen viel mijn oog op de schoenen van één van de dames. Die zijn mooi, waar heb je die gekocht? Internet dus. Dat ene bedrijf waarvan de naam met een Z begint. Ondanks dat maakte ik een foto van de schoen inclusief merk en thuis begon ik aan de speurtocht naar een fysieke winkel waar ik de schoenen zou kunnen kopen.

Ik zocht maar vond niet. Dus keek ik maar weer eens op de site van de schoenwinkel waar ik regelmatig binnenloop en tot mijn grote vreugde zag ik daar de perfecte zwarte sneaker staan. Alleen jammer dat geen van de fysieke winkels in een straal van 20 km mijn maat op voorraad had. Ik deed iets wat ik eigenlijk niet wilde doen. Ik bestelde de schoenen via het net.

Dankzij wat blokkades duurde het een paar dagen langer voordat ik de schoenen in huis had. Maar woensdag was het zover. Ondanks dat mijn voeten nog pijn deden door een paar meter lopen in de groene sneakers trok ik de nieuwe schoenen aan en ging een blokje om. Het voelde of ik pantoffeltjes aanhad. Twee kilometer is natuurlijk niet echt een graadmeter maar het voelt als een match made in heaven.

En dat via het internet. Moe nieh gekker worden.

Ondertussen ook al een rondje Brug tot Brug erop gelopen. Het blijven pantoffeltjes. 😎

14 Comments

 1. En koop dan meteen een tweede paar van die pantoffel-schoenen… Desnoods een andere kleur. Heb je reserve.

  Like

  1. Twee paar sneakers … gaat nu mijn budget te boven. Met een beetje geluk aan het eind van het seizoen in de uitverkoop.
   (Gelukkig is het schijnbaar een bekend merk en zijn alle schoenen zo soepel draagbaar)

   Like

 2. Wat fijn, hopen dat ze niet alleen mooi maar ook degelijk zijn daar wil die winkel met een Z nog al eens moeite mee hebben. Geen ervaring met schoenen trouwens.

  Like

  1. Ik heb mijn schoenen niet bij Z gekocht maar bij de webshop van een bedrijf wat onder andere hier in de stad een filiaal heeft. Alleen hadden ze daar mijn maat niet op voorraad dus voor de webshop gekozen. Maar niet bij Z. Ik heb mijn principes.

   Like

Reacties zijn gesloten.