Met enige vertraging

Om met de deur in huis te vallen: het was een lange werkdag. Op locatie. Gelukkig stond bij thuiskomst het eten klaar. Nadat ik de laatste hap risotto onder mijn neus door had geschoven vond ik dat deze dag riep om ijs. En laat ik daar nou net een beker van in de diepvriezer hebben staan.

Ik pakte de bak, gooide het deksel op het aanrecht, nam een lepel uit de la en liep al etend terug naar de bank. Na de eerste hap zei Me, De derde keer uit de diepvries halen doet wat met smaak en consistentie. Ik nam nog een hap. Myself keek eens in de bak en zei Jij had die bak toch al verder leeg. Ik nam nog een hap en I zei de kleur is ook anders en waarom zit er geen praline meer in.

Ik stopte met eten en bekeek de bak in mijn handen eens goed. B&J Strawberry Cheescake. Met enige vertraging viel het kwartje. Ik had in mijn onoplettendheid een bak ijs uit de verkeerde lade gepakt. Binnen een minuut zat de bak dicht en in de diepvries, had ik een anti-glutenpil in mijn mik geduwd en smikkelde van mijn eigen ijs.

Als excuus wil ik aandragen dat ik het al de hele dag doe op slechts één kop koffie en dat is natuurlijk vragen om moeilijkheden. Zucht.

11 Comments

  1. Ocharme… dan krijg je dat ja, na een zware dag op slechts één (1!) kopje koffie… Gelukkig zijn er anti-glutenpillen. Ik hoop voor je dat ze hun werk doen!

    Like

      1. Dat kan ik me goed voorstellen ja… Als ik al naga hoeveel hinder ik kan hebben van een heel bewust genomen zuiveldingetje. En dan heb ik geen diagnose voor ’t een of ’t ander, maar ben het (zuivel) alleen maar ontwend.

        Like

Reacties zijn gesloten.