Handige Har… euh…

Je kan alle kanten op met mij, soms zelf de goede, maar er zijn momenten dan denk ik… wat moet je er mee? De laatste paar maanden (half jaar) doet mijn telefoon vervelend. De eerste keer dat iemand van Mobiele Ondersteuning mijn telefoon onder handen nam zei zij, ik kan hem wel even omruilen want dit ding is op. Ik weigerde, zei de zorg voorgaat en dat ik netjes mijn beurt afwacht. De tweede keer dat zij het ding weer aanzwengelde beloofde ik haar om na mijn vakantie een omruil afspraak te maken.

Toevallig liep ik haar donderdag tegen het lijf en maakte een afspraak voor a.s. maandag. Hebben jullie ondertussen al andere hoesjes, vroeg ik, want het bijgeleverde hoesje vind ik een onding. Helaas pindakaas. Dat betekend dat ik het hoesje zelf moet kopen. Terwijl ik naar mijn werkplek liep bedacht ik me dat ik vergeten was te vragen welk toestel ik zou krijgen. Niet slim, want nu kon ik in het weekend niet achter een hoesje aan. Maar om haar te bellen… zo belangrijk vond ik het niet.

Vandaag moest ik voor iets heel anders met Mobiele Ondersteuning bellen en kreeg haar toevallig aan de lijn. Zij kon mij met mijn probleem niet helpen en met een Tot maandag hingen we op. Aansluitend aan mijn werk mikte ik alle accessoires en de telefoon bij elkaar in een zakje zodat ik daar maandag niet naar op zoek hoef. Ik zuchtte tevreden. Maandag was ik van dat verschrikkelijke hoesjes en die haperende telefoon af.

Dus niet. Tenminste niet van het hoesje want ik ben weer vergeten welk toestel ik krijg. Echt, ik ben soms een enorm handige Har… euh…

4 Comments

 1. Naar dat je telefoon vervelend doet. Iets handiger als ie doet wat hij moet doen.
  Ik weet er alles van. Ik had een fijne telefoon. En ik was gehecht aan dat ding. Alles staat erop. Allerlei appjes, foto’s, enz.
  En toen kreeg ik problemen met opladen. Van alles geprobeerd. Ook de oplader van Lief. Echt gekke toeren uitgehaald. Totdat Lief het zat was. Ik moest maar een nieuwe kopen.
  En die heb ik nu. In het begin vond ik het een onding. Veel groter dan mijn andere telefoon. En alles moest geïnstalleerd worden.
  Maar het is gelukt. Inmiddels blij met mijn nieuwe telefoon en hoesje.

  Succes met je telefoon. Ik hoop dat alles snel opgelost wordt.

  Liefs Joanne

  Like

  1. Dit ding is in ieder geval kleiner dan mijn eigen telefoon (een moderne koelkast) en dat vind ik fijn.
   Gelukkig weet ik dat nieuwe hoesjes meestal binnen twee dagen binnen zijn. Die twee dagen kom ik wel door. Misschien dat ik het originele hoesje wat meegeleverd wordt niet eens aanneem.

   Like

Reacties zijn gesloten.