Verspillingsvrije week – Samen tegen voedselverspilling

Zoon kookt momenteel. Ideaal. Of ik nu thuis of op locatie werk, eenmaal klaar met werken staat het eten klaar. Gisteren kwam ik thuis en zag dat er een Mexicaanse bonenschotel in de oven stond. Nou hadden we dat dinsdag ook al gehad dus ik keek Zoon vragend aan. Er was nog guacamole en salsa over, en als we dat te lang laten staan moeten we het weggooien. Dat is zonde.

Enigszins geroerd dat mijn pogingen om groener te worden eindelijk tot Zoon door waren gedrongen gaf ik hem een compliment voor zijn zuinigheid.

Nou ja, zei hij, eigenlijk is dat een smoes. Ik was gewoon vergeten de kip uit te halen. En kedeng, hij lag weer van zijn voetstuk. šŸ™‚ Hoewel, hij heeft vandaag de pan weer leeggemaakt zodat we geen restjes overhouden die kunnen bederven. Dus toch goed bezig.

6 Comments

  1. Hahaha! Maar een zoon die kookt, valt niet van zijn voetstuk door zo’n kleinigheidje, hoor.
    PS: ik kom even bijlezen. Schrik niet!
    Op mijn werk staan mijn blogs-om-te-lezen precies andersom dan thuis. En jij staat in het midden. Dus ik loop een beetje achter. šŸ˜‰

    Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.