Hobby fotograaf -17: Drie lessen

Voor heftige depressies werkt dat waarschijnlijk niet, maar dipjes zijn gebaat bij beweging en buitenlucht. Zelfs met tegenzin. Ik wachtte tot het droog was en ging naar het Jaomerdal om de herfst op de snuiven. Helaas hield ik het niet droog. Ik leerde drie dingen. 1. Mijn regenjas is na zeven jaar niet meer waterdicht 2. Ik moet naar de kapper of mijn pony vastpinnen. 3. Als het niet schemert zie ik meer dan ik me van de laatste 5 jaar kan herinneren.

Verder is het altijd lekker wanneer je op de valreep nog twee dingen van het tien leuke dingen lijstje kunt strepen.

14 Comments

 1. Prachtige foto’s! En na zo’n wandeling moet je thuis lekker op de bank hangen. Met een dekentje. En met chocolade. Of iets anders waar je van houdt. Wist je dat? Kijk het maar eens na. Staat bij de spelregels voor ‘Wandelen’ onder het kopje ‘Wandelen bij slecht weer’.

  Geliked door 1 persoon

 2. Zelf ben ik net terug van een rondje plulopen. Ding is maar voor de helft van de tijd gebruikt. Kan ‘m ook gebruiken als wandelstok en zou ‘m kunnen gebruiken tegen opdringerige honden. Dat laatste komt hier vrijwl niet voor.

  Geliked door 1 persoon

 3. Het regende flink zo te zien! Ik herken wat je schrijft dat beweging helpt tegen een somber gevoel of een dip. Daarom ga ik ook altijd ’s ochtends hardlopen, ook al heb ik geen zin.

  Like

 4. Mijn eerste reactie? Wat een fantastische foto’s.
  2e: Joamerdal, toch niet Jammerdal? hoewel als ik aan je jas en je pony denk…
  3e: ja je knapt er echt van op hè, even er uit.
  Groetjes.

  Like

 5. Prachtige foto’s, wat mooi is het daar. Nodigt uit om daar ook eens te gaan kijken!

  Like

Reacties zijn gesloten.